GuidePedia

0


Ενώ έχουμε νέο συναγερμό στον Έβρο, λόγω της ύπαρξης 130 παράνομων μεταναστών σε ελληνική νησίδα για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται εμμέσως πλην σαφώς νέο σχέδιο πίεσης της Ελλάδος, ( ανάλογα με τις δηλώσεις πρώην κυβερνητικών στελεχών) από την Τουρκία, που επιζητεί διχοτόμηση και όχι συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, ενώ ελληνικό πολιτικό κόμμα ζητά να ανοίξουμε τα πάντα και να υποδεχόμαστε απλά μετανάστες.


Την σημαία αυτή σε πείσμα πολλών εντός και εκτός Ελλάδος μαζί με αυτήν με τον Δικέφαλο αετό της αναρτούμε στην χώρα μας, διότι ελπίζουμε ότι πάλι με χρόνους και καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι η βασιλεύουσα, και αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει κανένας.



Την ίδια όμως ακριβώς περίοδο δασκαλεμένοι από ΜΚΟ επιζώντες του ναυαγίου της Πύλου ζητούν αποζημίωση από την ελληνική κυβέρνηση.

«Ήμασταν κάτω στο αμπάρι, εγώ έχασα τέσσερα ξαδέρφια και προλάβαμε και βγήκαμε από κάτω από το υπόγειο», αναφέρει ο Μοχάμεντ από τη Συρία που κατάφερε να διασωθεί σύμφωνα με την ΕΡΤ.
«Ζητάμε από την Κυβέρνηση να μας αποζημιώσει. Οι διακινητές που συνελήφθησαν πρέπει να κρεμαστούν», δηλώνει αδελφός αγνοούμενου.

Για το θέμα το πρακτορείο ειδήσεων arabnews.com ανέφερε ότι “οι ελληνικές αρχές παρακολουθούσαν το σκάφος για περίπου 15 ώρες μετά την ειδοποίηση από την Ιταλία, πριν αυτό ανατραπεί 25 λεπτά αφότου ο κινητήρας του σταμάτησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Ιουνίου”, ρίχνοντας εμμέσως την ευθύνη στην ελληνική πλευρά.
Επίσης και το BBC καταφέρθηκε κατά του ελληνικού λιμενικού.

Στοιχεία που επικαλέστηκε δήθεν το βρετανικό δίκτυο BBC αμφισβητούν το ελληνικό λιμενικό για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, στο οποίο έχουν χάσει την ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι.

“Η ανάλυση της κίνησης άλλων πλοίων στην περιοχή δείχνει ότι το υπερφορτωμένο αλιευτικό σκάφος δεν κινούνταν για τουλάχιστον επτά ώρες πριν ανατραπεί”, αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Η διάψευση του ελληνικού Λιμανικού στους ισχυρισμούς του BBC ήρθε άμεσα, τονίζοντας ότι το σιδερένιο αλιευτικό που βυθίστηκε 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου είχε σταματήσει να πλέει για επτά ώρες.

Το κλίμα όπως λοιπόν είναι ηλίου φαεινότερο είναι άσχημο, αφού κάποιοι έχουν στόχο να τα ρίξουν στην χώρα μας για το ναυάγιο.

Στο πλαίσιο αυτό ΜΚΟ και ξένα κέντρα “δασκαλεύουν” τους 120 επιζώντες να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό κράτος, πιθανόν με το σαθρό και προκλητικό αιτιολογικό των “λανθασμένων χειρισμών ελληνικού ένστολου προσωπικού”.

Η δήλωση του επιζώντα Πακιστανού για αποζημίωση των ελληνικών αρχών, δεν ήταν καθόλου μια τυχαία δήλωση, και πίσω από αυτήν βρίσκονται δικηγόροι και μέλη οργανώσεων που στηρίζουν την μετακίνηση των παράνομων μεταναστών.

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ούτε στο Πακιστάν, ούτε στο Μπαγκλαντές, για να δικαιολογεί τις καραβιές των χιλιάδων μεταναστών προς την Ευρώπη, και διαμέσου Ελλάδος.

Αντίθετα, το κράτος διακινητής είναι η Τουρκία, η οποία όντας βρισκόμενη σε μια τρομερή οικονομική κρίση, εκμεταλλεύεται τον πόθο χιλιάδων ανθρώπων, και τους απομυζεί για να τους στείλει στην Ελλάδα με άνομους σκοπούς.

Οι Τούρκοι πιθανότατα να θέλουν να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό ( με αυτόν τον τρόπο διακίνησης μεταναστών) στην χώρα μας, για να τους χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ως “ εργαλείο” για τον έλεγχο της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης.

Οι μπίζνες διότι περί αυτού πρόκειται εμπεριέχει πολλά εκατομμύρια ευρώ, και σε αυτήν εμπλέκονται πολλοί, ξεκινώντας από χώρες όπως το Πακιστάν ( το οποίο έχει μεγάλη οικονομική κρίση), το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, και άλλες χώρες της Βορείου Αφρικής, με στόχο τον εποικισμό της Ευρώπης.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top