GuidePedia

0

''Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και το εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο, ένα είδος υβριδικού, πλην όμως ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Ελλάδος''

Ο κ. Κων/νος Γρίβας, καθηγητής γεωπολιτικής ασφάλειας στο ΕΚΠΑ και καθηγητής γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μίλησε για τη μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός, στο Alert TV.

Ο κ. Γρίβας είπε ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού με τη μαζική είσοδο αλλοδαπών πληθυσμών που συμβαίνει εδώ και χρόνια, αλλά πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός και τοποθετεί μια λαιμητόμο πάνω από την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους, της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο κ. Γρίβας πρόσθεσε: " Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα και δυστυχώς τα δύο μεγάλα κόμματα το μόνο για το οποίο τσακώνονται είναι πόσο ανοιχτή θα έχουν την πόρτα για να εισέρχονται". Ο κ. Γρίβας επεσήμανε ότι είναι δεδομένο ότι το τουρκικό κράτος και το τουρκικό στράτευμα δεν κάνει απλώς τα στραβά μάτια αλλά χρησιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες.

Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και το εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο, ένα είδος υβριδικού, πλην όμως ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Ελλάδος.

Ο κ. Γρίβας αναρωτήθηκε αναρωτήθηκε η Ελλάδα τι κάνει στο συγκεκριμένο θέμα και τόνισε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε έχουμε ημερομηνία λήξεως ως χώρα, ως έθνος και ως λαός 

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top