GuidePedia

0


Βίντεο από λογαριασμό του DNR που δείχνει τα ρωσικά χτυπήματα στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη. Πιθανόν από θερμοβαρικά MLRS TOS-1A.

Στην πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης, ο ρωσικός στρατός συνεχίζει τη δεύτερη ημέρα της επίθεσης στο εργοστάσιο Azovstal, όπου οι Ουκρανοί μαχητές που δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί παραμένουν κρυμμένοι σε υπόγειες σήραγγες.

Σύμφωνα με πηγές της "Ukrainska Pravda" σήμερα Τετάρτη, οι Ρώσοι εισέβαλαν στο εργοστάσιο, το οποίο προηγουμένως είχε βομβαρδιστεί. Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στο Azovstal.

Κι από άλλες πηγές αναφέρεται πως οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν παραβιάσει το Azovstal. Η Novynarnia αναφέρει σφοδρές μάχες στο εργοστάσιο και καμία επικοινωνία από τους Ουκρανούς στρατιώτες.


Νωρίτερα ο Σεργκέι Σόιγκου διευκρίνισε ότι οι επανειλημμένες προτάσεις για απελευθέρωση αμάχων που ήρθαν στους Ουκρανούς εθνικιστές στο εργοστάσιο αγνοήθηκαν από αυτούς.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ανώτατου Διοικητή, τα υπολείμματα των μαχητών που βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη του εργοστασίου Azovstal είναι ασφαλώς αποκλεισμένα σε όλη την περίμετρο αυτής της επικράτειας», δήλωσε ο Σόιγκου σε τηλεδιάσκεψη.

Βίντεο από λογαριασμό του DNR που δείχνει τα ρωσικά χτυπήματα στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη. Πιθανόν από θερμοβαρικά MLRS TOS-1A.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top