GuidePedia

0

Η «μητέρα όλων των μαχών», έρχεται στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και θα γίνει στο Ντονμπάς. Η έναρξη της προβλέπεται αμέσως μετά από το Πάσχα και θα κρίνει τα πάντα! Όχι μόνο μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας αλλά για όλο τον πλανήτη. Ο Αντιστράτηγος ε.α και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Ιωάννης Μπαλτζώης σε μία ψύχραιμη και κυρίως ρεαλιστική ανάλυση του πολέμου.

Ο κ.Μπαλτζώης εκτιμά τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής επιχειρήσεων και για τους Ρώσους και για τους Ουκρανούς και τις δυνατότητες που έχουν από εδώ και πέρα. Θεωρεί ότι οι Ρώσοι έχουν δυνατότητες αναδιάταξης και αναδιοργάνωσης κάτι που δεν συμβαίνει με τους Ουκρανούς. Πιστεύει ότι από την αρχή του πολέμου ο στόχος του Πούτιν ήταν η ανατολική Ουκρανία κι όχι το Κίεβο ή το δυτικό κομμάτι της χώρας. Προφανώς θα κατορθώσει να πετύχει αυτό το στόχο. Το ερώτημα είναι αν μετά απ ΄ αυτό η Ουκρανία θα δεχτεί να υπογράψει ειρήνη. Η πρόβλεψη του είναι αρνητική καθώς όλα δείχνουν ότι η Δύση δεν θα το επιτρέψει. Οι ΗΠΑ ,το ΝΑΤΟ αλλά και οι Ευρωπαίοι δείχνουν ότι θέλουν αυτή η αναμέτρηση να κριθεί στο πεδίο της μάχης. Υπάρχει και σχετική δήλωση του Μπορέλ.

Ο κ.Μπαλτζώης στη συνέντευξη του δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το ποιοι είναι οι Αζόφ. Στην Ελλάδα έχουν εμφανιστεί δυστυχώς πολλά «πλυντήρια» των νεοναζί της Ουκρανίας. Τα στοιχεία που δημοσιοποιεί ο κ.Μπαλτζώης είναι συντριπτικά . Το τρομερό επιχείρημα ότι…εντάχθηκαν στον ουκρανικό στρατό το οποίο χρησιμοποιείται από τα «πλυντήρια» προκαλεί πολλά ερωτήματα για τον ουκρανικό στρατό.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top