GuidePedia

0

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη συγγραφή ενός σεναρίου...

Όλοι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες που λαμβάνουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zerohedge.com. ''Μην πάρετε τίποτα τοις μετρητοίς, διερευνήστε το πρώτα''.

Εάν δεν έχετε βιώσει ποτέ την ώθηση της προπαγάνδας που περιβάλλει τον πόλεμο, το σύνολο των εισερχόμενων bullsh*t μπορεί να είναι αποσταθεροποιητικό, συντριπτικό και εκνευριστικό. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η CTH δεν μοιράζεται άμεσες πληροφορίες. Ο καθένας έχει μια ατζέντα.

Όλα όσα βλέπουμε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης γύρω από τα αμερικανικά συμφέροντα στην Ουκρανία είναι μια μαζική επιχείρηση προπαγάνδας με τα κεντρικά γραφεία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ.

Οι εικόνες, τα βίντεο, οι ομιλίες, οι ήχοι και η κινηματογράφηση που μεταδίδονται από τα αμερικανικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης, γίνονται όλα σκοπίμως, ώστε να δημιουργήσουν μια πολύ συγκεκριμένη οπτική στον αμερικανικό λαό για τα ζητήματα στην Ουκρανία. Τα αριστερά Ηνωμένα Έθνη και το αριστερό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα εργαστούν μαζί σε αυτό ακριβώς όπως έκαναν στα προηγούμενα παραδείγματα (Ουκρανία 1.0, Λιβύη, Αίγυπτος κ.λπ.).



Οι νεοσυντηρητικοί, πράκτορες που προωθούν τον πόλεμο που εργάζονται για λογαριασμό του UniParty και των συλλογικών παγκοσμιοποιητικών συμφερόντων, είναι όλοι ενωμένοι στην προσπάθειά τους.

Δυστυχώς, σχεδόν ό,τι μεταδίδεται από εταιρικά νέα, είναι μέρος μιας μάχης για το μυαλό σας. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με αυτούς τους τύπους τακτικών συχνά χτυπούν έξω όταν οι τυμπανοκρουσίες γίνονται πιο δυνατοί.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη συγγραφή ενός σεναρίου, τη δημιουργία μιας αφήγησης, την οικοδόμηση μιας «καλύτερης ιστορίας», όπου οι παγκοσμιοποιητές είναι οι ήρωες. Στην ουσία, η μάχη της « στρατηγικής δύναμης » είναι για το μυαλό σας…

Τελικά, ο στόχος των κυρώσεων μας είναι να το καταστήσουμε στρατηγική αποτυχία για τη Ρωσία. και ας ορίσουμε λίγο τι σημαίνει αυτό. Η στρατηγική επιτυχία στον 21ο αιώνα δεν αφορά μια φυσική αρπαγή εδάφους. αυτό έχει κάνει ο Πούτιν.

Σε αυτόν τον αιώνα, η στρατηγική ισχύς μετριέται και ασκείται όλο και περισσότερο από την οικονομική δύναμη, την τεχνολογική πολυπλοκότητα και την ιστορία σας – ποιοι είστε, ποιες είναι οι αξίες σας. μπορείτε να προσελκύσετε ιδέες, ταλέντο και καλή θέληση; Και για καθένα από αυτά τα μέτρα, αυτό θα είναι μια αποτυχία για τη Ρωσία ».

Και προσθέτει ως παράδειγμα για την προπαγάνδα...

Οι ιστορίες των 13 φρουρών σε ένα νησί … ναι, ήταν ψέμα (αποδείχθηκε ότι παραδόθηκαν). Ο πιλότος του «Ghost of Kyiv», η κυρία με τους ηλιόσπορους κ.λπ., τώρα όλα αναγνωρίζονται ως ψέματα και προπαγάνδα. Και μην περιμένετε να σταματήσει, γιατί δεν θα σταματήσει. Έτσι, η φύση του πολέμου...

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top