GuidePedia

0


“Λυπάμαι τους Τούρκους που έχουν τέτοιο ηγέτη που τους οδηγεί στην καταστροφή”, ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) Δρ. Γιώργος Φίλης μιλώντας στο Kontra News 10 και τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

“Ο Ερντογάν θα θερίσει τις θύελλες τις οποίες έσπειρε, ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ θεωρούν ως επόμενο αντίπαλο την Τουρκία”, τόνισε ο κ. Φίλης και τόνισε ότι “η Τουρκία προσπαθεί να ενταχθεί στην νέα ιντιφάντα” στο Ισραήλ. “Η Ελλάδα έχει χρυσή ευκαιρία να δείξει αποφασιστικότητα και να πάψει να δίνει συγχωροχάρτι στην Τουρκία”, είπε και σημείωσε πως “ο Ερντογάν χάνει τους 4 πυλώνες στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό”, ενώ προέβλεψε “πολύ θερμό επεισόδιο σε Ελλάδα ή Κύπρο ώστε να πιέσει την Δύση να του επιτρέψει να επιβιώσει, όμως θα κάνει τεράστιο λάθος αν επιχειρήσει κάτι εναντίον της Ελλάδας”.
Τέλος αναφερόμενος στην “ανταρσία” των Γάλλων στρατιωτικών είπε πως “οι στρατιωτικοί στην Γαλλία στρέφουν την ατζέντα σε πιο εθνικοκεντρικό μοντέλο”.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top