GuidePedia

0

Πέρα από την μικροπολιτική λαϊκιστική προπαγάνδα αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντί σε “ενημερωτικές” ιστοσελίδες του αμυντικού και όχι μόνο χώρου, που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν εκπρόσωποι τύπου του καθεστώτος Ερντογάν.

Τα εγχώρια “πρακτορεία Anadolu”, δεν διστάζουν να παρουσιάσουν μια τακτική κατάσταση κατά την οποία η Ελλάδα έχει πρακτικά χάσει τον έλεγχο της τρέχουσας κατάστασης και έχει πρακτικά ηττηθεί.

Βέβαια, στην πράξη η κατάσταση είναι εν εξελίξει, και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Πριν λοιπόν τον “ξυρίσουμε”, ας δούμε πρώτα πως θα εξελιχτεί η παρούσα κρίση. Και να είστε σίγουροι πως θα τον “ξυρίσουμε” κόντρα εάν χρειαστεί.

Είναι γνωστό σε όλους πως οι ΕΔ βρίσκονται σε ύψιστη ετοιμότητα, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι Τούρκοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και υποχώρησαν. Άδειες ανακλήθηκαν, οπλικά συστήματα επανδρώθηκαν, και γενικά η χώρα βρίσκεται σε ύψιστη ετοιμότητα. Κανείς δεν διαμαρτύρεται (το ξέρουμε) και το ηθικό είναι στα ύψη.

Πριν λοιπόν κλικάρετε άρθρα που ομοιάζουν ως δημοσιεύματα της Yeni Safak και της Daily Sabah, αναρωτηθείτε τι είδους ενημέρωση θα λάβετε, αλλά και τι παρασκηνιακοί σκοποί εξυπηρετούνται. Τέτοιες αναρτήσεις πάντως δεν βοηθούν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων και σε κάθε περίπτωση, παραπληροφορούν εσκεμμένα.

πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top