GuidePedia

0

Το επόμενο διάστημα η Τουρκία και οι Σύμμαχοι της, θα προσπαθήσουν να πλήξουν ακόμα περισσότερο την διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Αυτό που συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα είναι μια επίθεση στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν μόνο χώρες οι οποίες έχουν οργανωμένους «διαδικτυακούς στρατούς», και εμπειρία στην δημιουργία κρίσεων χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Αυτή η επίθεση ήταν αναμενόμενη από την Ελληνική πλευρά αφού όλο το προηγούμενο διάστημα Σύμμαχος της την ενημέρωσε σχετικά. Τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο δεν είναι τίποτε άλλο από το «περιεχόμενο» που δημιουργείται από τους «διαδικτυακούς στρατούς» της Τουρκίας και των συμμάχων της ώστε να πληγεί η εικόνα της Ελλάδας.

Το ίδιο «Περιεχόμενο» θα δημιουργηθεί και στο Αιγαίο, με την Τουρκία να προσπαθεί να διασώσει , ,με ειδικές δυνάμεις, «μετανάστες» από κάποια βραχονησίδα προσπαθώντας να προκαλέσει την Ελλάδα σε ένα επεισόδιο με νεκρό. Πρόκειται για ένα σενάριο; Ναι αλλά πιο κοντά από ποτέ,σχεδιασμένο και γνωστό στην Ελληνική πλευρά από τον Γενάρη του 2017

Η αντίδραση της Ελλάδας είναι μονόδρομος, και σε αυτή την περίπτωση η αποφασιστικοτητα θα κρίνει την στάση των Συμμάχων, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Οι τελευταίοι αν και έχουν τον «εμφύλιο» τους σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά, φαίνεται πως η σκληρή στάση της Ελλάδας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους «Τουρκόφιλους».

Τις προηγούμενες ημέρες ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενημέρωσε όλους τους Ευρωπαίους, Αμερικανούς και Ρώσους. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και δεν μπορεί αμφισβητηθεί. Μένει να αποδειχθεί αν η Ελλάδα έχει απειλήσει με το πιο δυνατό της όπλο έναντι της Τουρκίας, έναν τοπικό, σύντομο ολοκληρωτικό πόλεμο, που θα πλήξει την Ελλάδα θα στείλει την Τουρκία σε ημερομηνίες του 1913.

Αν αυτό συμβεί, η Τουρκία φρόντισε να μην είναι στο αδύνατο της σημείο, στον Έβρο

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top