GuidePedia

0

«Πρώτα ο Αλλάχ με τα μέτρα που θα αποφασίσουμε σήμερα εδώ θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία είπε ο Ερντογάν.

Θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις δεδομένου ότι ο κορωνοϊός έχει οδηγήσει πρακτικά την καθημερινή κοινωνική δραστηριότητα σε παύση. Έχουμε μπροστά μας την υποχρέωση να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού και να κρατήσουμε ζωντανή την παραγωγή, το εμπόριο και την απασχόληση στην οικονομία».

Η Τουρκία είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία του κορονοϊού, εκτίμησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, ο ίδιος, μάλιστα, προειδοποίησε και για οικονομικές επιπτώσεις, καθώς «δεν είναι εύκολο να συνεχίσει να γυρίζει ο τροχός της βιομηχανίας», όπως είπε



Εικόνα διάλυσης στον Τουρκικό στρατό

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, εκτός από την αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας και των Στρατιωτικών Σχολών μέχρι τις 13/4/2, απαγορεύει την είσοδο επισκεπτών στα Γενικά Επιτελεία, τα Επιτελεία Σχηματισμών και στις Μονάδες, προχωρά σε αναστολή εθνικών και διεθνών ασκήσεων, και διατάσσει το προσωπικό των τουρκικών ΕΔ που επιστρέφει από το εξωτερικό Να τίθεται υπό παρακολούθηση. Τέλος αναστέλλεται η κατάταξη νεοσυλλέκτων.



Την αναστολή λειτουργίας όλων των στρατιωτικών σχολών της χώρας μέχρι τις 13 Απριλίου, ανακοίνωσε την Τρίτη (17/03) ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.



πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top