GuidePedia

0

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης προκαλούν ανατριχίλα, καθώς δείχνουν ότι πολύ γρήγορα οι μουσουλμάνοι θα πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν επί Μωάμεθ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε περίπου 33 χρόνια από σήμερα μπορεί να φτάσουν τα 75.550.000, δηλαδή 14% του συνόλου, ενώ για την Ελλάδα το ποσοστό θα ανέλθει στο 9,7% του πληθυσμού ή 860.000 ανθρώπους! Και αυτό την ώρα που ο πληθυσμός της Ευρώπης και της χώρας μας γερνάει και εάν συνεχιστούν αυτές οι τάσεις, τότε σε λίγα χρόνια οι Ευρωπαίοι θα μετατραπούν σε μειονότητα στα εδάφη τους!

Διότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν κάνουν πολλά παιδιά σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους, ενώ στην πορεία θα υπάρξουν και περισσότεροι μεικτοί γάμοι, που θα αλλάξουν γενικότερα την κουλτούρα και τον αξιακό κώδικα της Ευρώπης. Εάν, πάντως, η Ε.Ε. -και ειδικότερα η Ελλάδα- δεν αλλάξει στρατηγική στη στήριξη των οικογενειών με πολλά παιδιά, δίνοντας κίνητρα, η Ευρώπη που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα πολύ απλά δεν θα υπάρχει, με ό,τι αυτό θα σημαίνει. Εάν σε αυτό προσθέσουμε το γεγονός ότι ο μουσουλμανισμός σε λίγο καιρό θα είναι η πρώτη θρησκεία αριθμητικά στον κόσμο, καταλαβαίνουμε τις δραματικές εξελίξεις που βρίσκονται μπροστά μας.

Σύμφωνα με την έρευνα του διεθνούς ινστιτούτου PEW, τα τελευταία χρόνια, η Ευρώπη γνώρισε ρεκόρ εισροής μεταναστών πάσης φύσης. Με βάση τα παραπάνω, κατάρτισε τρία σενάρια για τη μεταβολή του μουσουλμανικού πληθυσμού.

Ειδικότερα, αν αύριο το πρωί σταματήσουν όλα τα μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ευρώπη, ο συνολικός αριθμός μουσουλμάνων το 2050 θα ανέλθει στους 35.770.000 κατοίκους ή 7,4% του συνολικού πληθυσμού. Για την Ελλάδα ποσοστό 6,3% του πληθυσμού ή 590.000 ανθρώπους.

Στο μεσαίο σενάριο ο συνολικός αριθμός μουσουλμάνων στην Ευρώπη εκτιμάται στα 57.880.000 ή 11,2% του συνόλου. Η Ελλάδα θα δει τον μουσουλμανικό πληθυσμό της να αυξάνει στο 8,1% του πληθυσμού ή 700.000 ανθρώπους.

Το υψηλής μετανάστευσης σενάριο προβλέπει ότι οι προσφυγικές ροές θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια Σε αυτή την περίπτωση ο συνολικός μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ευρώπη θα ανέλθει το 2050 στα 75.550.000, δηλαδή 14% του συνόλου, ενώ για την Ελλάδα το ποσοστό θα ανέλθει στο 9,7% του πληθυσμού ή 860.000 ανθρώπους.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι και στα τρία σενάρια επιβεβαιώνεται πως ο μη μουσουλμανικός πληθυσμός στην Ευρώπη θα συρρικνωθεί έως το 2050. Η καμπάνα χτύπησε...

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top