GuidePedia

0

Γέμισε άντρακλες η Τουρκία, με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (αυτόν που… στη φωτογραφία ζητά… Δικαιοσύνη, κρατώντας το πλακάτ σαν το κογιότ από τα κινούμενα σχέδια με τον ταχύτατο «μπι-μπιπ») να «πιάνεται» από τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, «Μολών Λαβέ» και να δεσμεύεται να έρθει το 2019 να πάρει από την Ελλάδα τα 18 ελληνικά νησιά της, όπως λέει έκανε ο Μπουλέντ Ετζεβίτ με την Κύπρο…

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα να τα πάρεις’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», ήταν η επίμαχη δήλωση.

Εντάξει Κεμάλ, που τα κάνεις όλα διότι όλοι στην Τουρκία σε αποκαλούν το απόλυτο πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ. Προτού διεκδικήσεις με τόσο πάθος τον τίτλο του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του μήνα, για να μην πούμε του χρόνου που φεύγει, καλό θα είναι να θυμάσαι κάτι.

Λίγο μετά την εισβολή στην Κύπρο, βρέθηκαν αρκετοί που είπαν ότι «η Κύπρος είναι μακριά». Επίσης, ξέρεις ότι δεν επετράπη ποτέ στα ελληνικά Phantom να πετάξουν, τα ίδια και με τα υποβρύχια, ενώ τα «θηρία» σου βύθισαν ακόμα και δικό τους πλοίο, ενώ στις δυτικές στρατιωτικές ακαδημίες διδάσκουν την εισβολή σας ως παράδειγμα του πώς να μην κάνει κανείς αποβατικές επιχειρήσεις.

Την Κύπρο δεν την πήρες, την έδωσε δώρο η μωρία και η ανεπάρκεια των Ελλήνων (Ελλαδικών και Κυπρίων) ηγετών εκείνης της εποχής. Μαζί με τους ανεγκέφαλους στρατιωτικούς, αυτά τα απίστευτα κορόιδα, αφού χειραγωγήθηκαν από την παρέα του καθηγητή του Ετζεβίτ στο Χάρβαρντ, του Χένρι Κίσιντζερ, ξέρεις εσύ, πιο εύκολα και από παιδάκια του Δημοτικού. Αν είσαι πάλι τόσο τυχερός, τότε προφανώς δεν θα φταις εσύ.

Αφού σε καθησυχάσουμε ότι τη δική μας ψήφο για τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ την κέρδισες επαξίως, σε καλούμε να προσέξεις στην απόφασή σου, διότι, ξέρεις Κεμάλ, ότι τα νησιά δεν είναι εξίσου μακριά και είναι κάτι καλόπαιδα στην από δω μεριά, που ζουν και αναπνέουν για να λάβουν τη διαταγή να υπερασπιστούν του πατρίου εδάφους. Εμείς στα λέμε διότι κατά βάθος (σ.σ. αρκετό βάθος) σε συμπαθούμε… τροπαιοφόρε.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top