GuidePedia

0

Δείτε πως οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν τη Μακεδονία ως αντάλλαγμα από το 1961...για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας. Ομοίως υποχρέωσαν την Ελλάδα να μαθαίνει με το ζόρι Τουρκικά στους σλαβόφωνους Πομάκους ώστε να χρησιμοποιηθούν κι αυτοί ως αντάλλαγμα προς τους Τούρκους ως ένδειξη φιλίας από Ελληνικής πλευράς...το 1968.

Ομοίως οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας , με εντολή των ξένων νταβατζήδων, αναγνωρίστηκαν ως Βουλγαρική μειονότητα και μερικά χρόνια αργότερα ως Σερβική μειονότητα (!) και πάλι ως αντάλλαγμα για να καλοπιάσουν οι Δυτικοί τους Σέρβους...αφήνοντάς τους να ελπίζουν ότι μέσω της "μειονότητας" θα αποκτούσαν ελεύθερη έξοδο στη Μεσόγειο.

"Λιβάδια" και ανθρώπινα "κοπάδια" που χρησιμοποιούνται και χαρίζονται στον έναν ή στον άλλον ,με εντολές έξωθεν, αναλόγως τα ΞΕΝΑ συμφέροντα. 

Και φυσικά ...κανείς δεν ρώτησε τους Πομάκους ή τους Σλαβόφωνους αν επιθυμούσαν να γίνονται το κλωτσοσκούφι των επικυρίαρχων.

Μακεδόνες που έλαβαν μέρος σε όλους τους πολέμους για την απελευθέρωση της Ελλάδας από το 1821 και μετά ...βαφτίστηκαν "ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ" ...από τα ξένα αφεντικά για να χρησιμεύσουν ως μπαξίσι στα παιχνίδια επιρροής στη Βόρεια Ελλάδα.

Το παρακάτω εξαιρετικό βίντεο αναλύει πως το ψέμα των Σκοπίων έγινε σταδιακά γεωγραφική αλήθεια στην συνείδηση του παγκοσμίου πληθυσμού, μέσα από την δημοσίευση χαρτών του National Geographic! Το βίντεο δείχνει ουσιαστικά τους χάρτες που εξέδωσε το Αμερικανικό περιοδικό απο το 1915 μέχρι το 2006.



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top