GuidePedia

0

“Πισώπλατη μαχαιριά από τους συνεργάτες των τρομοκρατών” χαρακτήρισε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την κατάρριψη του SU-24 από τους Τούρκους. “Οι πιλότοι μας δεν αποτελούσαν σε καμία περίπτωση απειλή για την Τουρκία,είναι προφανές”,είπε ο Πούτιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι Ρώσοι πιλότοι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία. "Αυτό είναι ένα προφανές γεγονός." "Το αεροσκάφος μας έπεσε έξι χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα, στο εσωτερικό της Συρίας “,πρόσθεσε ο Πούτιν.

Μιλώντας από το ρωσικό θέρετρο Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα πριν από μία συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα, ο Πούτιν είπε πως το αεροσκάφος, το οποίο, σύμφωνα με την Τουρκία, είχε προειδοποιηθεί επανειλημμένα, δέχθηκε επίθεση μέσα από τη Συρία όταν βρισκόταν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα τουρκικά σύνορα και έπεσε τέσσερα χιλιόμετρα μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Επιπλέον ο τούρκος στρατιωτικός ακόλουθος στη Μόσχα κλήθηκε σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας έπειτα από την κατάρριψη ενός ρωσικού αεροσκάφους πάνω από τη Συρία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Το NATO συνεδριάζει σε λίγες ώρες για να “καλύψει” την τουρκική απόφαση κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους. Όλοι όμως αναμένουν ποια θα είναι η αντίδραση της Μόσχας.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top