GuidePedia

0

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ζούμε πραγματιστικά καταπληκτικές στιγμές! Οι πολιτικές παρατάξεις που υποτίθεται ότι πάντα κόπτονταν για την εθνική κυριαρχία, για τα εθνικά μας συμφέροντα, για την ελληνορθόδοξη μας ταυτότητα, είναι αυτές που τα παρέδωσαν όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό, που οδήγησαν την χώρα σε ξένη κατοχή, που κατέστρεψαν κάθε έννοια της εθνικής μας ταυτότητας.

Αντίθετα αυτοί που υποτίθεται ότι ήταν πάντα κατά των εθνικών προτύπων, φέρονται σαν οι κύριοι υπερασπιστές της εθνική μας κυριαρχίας. Είναι αυτοί που αγωνίζονται για την εθνική ανεξαρτησία. Είναι αυτοί που μιλούν την γλώσσα της Ελλάδας στους ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους. Αυτοί οι εταίροι θέλουν την χώρα μας να είναι σαν τον…γάιδαρο του Νασραντίν Χότζα.

Επί πέντε σχεδόν χρόνια ζούμε μια πρωτοφανή κατάσταση ξένης κατοχής που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ελληνισμού. Ζούμε μια πρωτοφανή κατάσταση εθνικής προδοσίας που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία μας. Ζούμε μια πρωτοφανή λαίλαπα που έχει καταστρέψει την ελληνική κοινωνία, την ελληνική οικονομία.

Ως εδώ και μη παρέκει! Έπρεπε να ανέβει στην εξουσία ένας άθεος αριστερός με κομουνιστικές προδιαγραφές πρωθυπουργός, για να ακούσουμε ξανά την γλώσσα της εθνικής αξιοπρέπειας την γλώσσα της εθνικής κυριαρχίας ;;;

Κάποτε μας έλεγαν ότι οι κομουνιστές θα μας πάρουν τις περιούσιες και τα σπίτια μας. Σήμερα όλα αυτά θέλει να μας τα πάρει η Ευρωπαϊκή ένωση και οι ντόπιοι δοσίλογοι τους που αυτοονομάζονται δεξιοί, φιλελεύθεροι και… δεν συμμαζεύεται.

Πρέπει όλοι να συνστρατευτούμε κάτω από την σημαία της εθνικής κυριαρχίας που έχει τόσο τραυματιστεί τα τελευταία χρόνια. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα τερατούργημα που το κατασκεύασαν γερμανικά διεστραμμένα δημιουργήματα. Θα πρέπει να τους δείξουμε πως ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε αυτή την χώρα που είναι δώρο Θεού για τους κατοίκους της. Θα πρέπει να τους δείξουμε πως έχουμε σαφή επίγνωση της άξιας του «οικόπεδου» που λέγεται Ελλάς. Θα πρέπει να τους δείξουμε πως ξέρουμε να αξιοποιούμε την γεωπολιτική αξία της χώρα μας, τον μεγάλο εθνικό μας πλούτο με μόνο κριτήριο τα εθνικά μας συμφέροντα και τίποτα άλλο.

Η ιστορία μας δεν θα τελειώσει εδώ για το χατίρι τους!

Φτάνει πια!
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top