GuidePedia

0

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πραγματικά αλγεινή εικόνα του πολιτικού ηγέτη  αυτής της χώρας μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να δηλώνει με περισσό στόμφο και ειρωνικό ύφος ότι οι άγιες εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ από τα δημόσια ιδρύματα, δικαιώνουν όλες τις προβλέψεις μας ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα σεβαστούν κανένα ιερό και όσιο και οι γνωστοί πατριδοκάπηλοι και ορθοδοξοκάπηλοι θα προσπαθήσουν, συνεπικουρούμενοι και από κάποιους ανεκδιήγητους ρασοφόρους, να εκμεταλλευτούν τις θρησκευτικές συνειδήσεις για εκλογικά κέρδη.
Φωτο2
Είναι αθλιότητα να βλέπεις τους ίδιους που στην διάρκεια της καταστροφικής μνημονιακής τους εξουσίας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ψήφησαν τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους ενώ εγκατέλειψαν με προδοτικό τρόπο κάθε εθνικό θέμα στην τύχη του επιτρέποντας έξω από το Σούνιο τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρα ειρονεύοντας την ελληνική κυριαρχία, να εμφανίζονται σαν οι «προστάτες» της Ορθοδοξίας και του έθνους. Είναι αυτοί που για πρώτη φορά θέσπισαν νόμους κατάλυσης της οικογένειας, του πιο παραδοσιακού θεμέλιου της ελληνικής κοινωνίας, με τα σύμφωνα συμβίωσης, με την νομική προστασία της διαστροφής, με την θρησκειολογική μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών, με την εισαγωγή στην εκπαίδευση ότι πιο αρρωστημένο και διεστραμμένο μπορούσε να φανταστεί κανείς. Είναι αυτοί που άφησαν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας έρμαιο στη μνημονιακή λαίλαπα, ενώ στην άλλη πλευρά οι απειλές και οι προκλήσεις έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχει παγιωθεί η πεποίθηση ότι ο πιο αδύναμος κρίκος της ευρύτερης περιοχής είναι η αδύναμη και προδομένη Ελλάδα. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί στην αυτοκτονια 5 και χιλιαδων Ελληνων, εξ αιτιας της αβασταχτης φορολογιας και της αβασταχτης ανεχειας τους. Απομηζυσαν και την τελευταια ρανιδα του αιματος ολων των Ελληνων, εκτος απο τους μεγαλοκαρχαριες βολευτες, υπουργους, δημοσιοκάφρους και ολους τους παρακοιμωμενους, που τους αφησαν αθικτα ολα τα δικαιωματα τους και καταγεματες τις τσεπες τους απο τις πολλες χιλιαδες ευρω που τους χορηγούσαν για να έχουν τις ψηφους τους και τα συνεχη εγκωμια τους.
Τώρα αυτοί οι ίδιοι μπρος στον φόβο και στον τρόμο της εκλογικής τους ήττας, επιστρατεύουν όλα αυτά που ξεπούλησαν και πρόδωσαν για να προβληθούν σαν οι εθνοσωτήρες και οι υπερασπιστές της Ορθοδοξίας που οι ίδιοι απαρνήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο για πρώτη φορά τόσο έντονα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Μαζί τους σκανδαλωδώς  ευνοημένοι επιχειρηματίες που εμφανίζονται σαν εθνικόφρονες, «ήρωες» που διακρίθηκαν στην προδοσία, πολιτικά αποβράσματα που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αυξήσουν τα εισοδήματα τους, εμφανίζονται τώρα σαν οι μεγαλύτεροι εθνοπατέρες και οι πιστοί χριστιανοί της… απάτης και της κοροϊδίας.
Και το πιο θλιβερό σε όλα αυτά, μια ιεραρχία ξεπουλημένη να τους επικροτεί και να προτρέπει το ποίμνιο που αυτοί οι ποιμενάρχες το άφησαν έρμαιο στους λύκους της αποστασίας, να τους ακολουθήσει στον γκρεμό της εθνικής απώλειας και της μασονοποίησης της χώρας.
Φτάνει πια!

Δημοσιογράφος- Συγγραφέας- Τουρκολόγος

πηγή

Δημοσίευση σχολίου