GuidePedia

0

Ο σοφός ελληνικός λαός έχει μια παροιμία σχετικά με πράγματα που δεν κρύβονται. Στην περίπτωση Ερντογάν θα πρέπει, ασφαλώς, να προσθέσει, χωρίς συζήτηση, και την ψυχασθένεια, στον υπερθετικό βαθμό.
Ο κύριος αυτός που, ελέω της ψήφου του τουρκικού λαού, τιτλοφορείται πρόεδρος της τουρκικής «δημοκρατίας», θα έπρεπε εδώ και καιρό να κυκλοφορεί σε δωμάτιο με επένδυση, ενδεδυμένος με την χαρακτηριστική μπλούζα με τα μανίκια που δένουν πίσω.
Κι όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος, απειλεί και περνά τη δική του κρίση μεγαλείου – ως ακριβές αντίγραφου ενός άλλου, δημοκρατικά εκλεγμένου παρανοϊκού, του Αδόλφου Χίτλερ. Πιστός στην παράνοιά του λοιπόν, ο Τούρκος πρόεδρος υποδέχθηκε στο ανάκτορό του των 1.100+ δωματίων, τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, συνοδευόμενος από 16 φαιδρούς, ντυμένους με στολές των «16 τουρκικών αυτοκρατοριών» που έχει αντικρύσει ο κόσμος (βλ. την εκπληκτική φωτογραφία του Ρεζά Οζέλ και της ΧΟΥΡΙΕΤ)!!!
Οι αυτοκρατορίες αυτές, κατά τους Τούρκους είναι η «Πρώτη Ουννική αυτοκρατορία», Δυτική Ουννική αυτοκρατορία, η Ευρωπαϊκή Ουννική αυτοκρατορία, του Αττίλα, φυσικά, η Ουννική αυτοκρατορία των Λευκών Ούννων, η αυτοκρατορία των Γκοκτούρκ, η αυτοκρατορία των Αβάρων, η αυτοκρατορία των Χαζάρων, το κράτος των Ουιγούρων, των Καραχανιδών, των Γαζναβιδών, των Σελτζούκων, των Χαρζεμιδών, της Χρυσής Ορδής, του Ταμερλάνου, του Μπαμπούρ και των Οθωμανών.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, οι Ούννοι Μογγόλοι, συγγενείς σας ήταν και να τους χαίρεστε, κ. Ερντογάν, αλλά ένα έθνος ήταν, όπως και οι πρόγονοί σας Γκοκτούρκ τους οποίους αφάνισαν οι Κινέζοι. Πάντως ειλικρινά χαιρόμαστε που αποδέχεστε, έστω και με τόση καθυστέρηση, το γεγονός ότι είστε μογγολικής καταγωγής.
Οι Άβαροι δεν ήταν τόσο Τούρκοι, καθώς είχαν επιμιξίες με πολλούς άλλους, κυρίως σλαβικούς λαούς, αλλά και λαούς της κεντρικής Ασίας, ενώ τους Χαζάρους, απορούμε πως τους συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συγγενείς σας, χωρίς να κοκκινίζετε, από τη στιγμή που ένα μέρος τους, έστω, εγκατέλειψε τα ευγενικά νάματα του Αλλάχ, για χάρη του Μωσαϊκού νόμου, τους οπαδούς του οποίου, από όσο γνωρίζουμε απεχθάνεστε.
Οι Ουιγούροι, αδερφοί σας, βεβαίως, από το Τουρκεστάν, στα Αλτάια όρη, είναι «αδερφοί» σας και είναι ιδιαίτερα τιμητικό να σέβεστε την καταγωγή σας, έστω εκνευρίζοντας τη σημερινή Κίνα. Τώρα οι Καραχανίδες, Γαζναβίδες και Χαρζεμίδες, ξεχωριστές δυναστείες ήταν, όχι λαοί και δεν ήταν και τόσο «καθαρόαιμοι» Τούρκοι, καθώς στις τάξεις τους υπήρχε λίγο από όλες τις φυλές της κεντρικής Ασίας.
Η Χρυσή Ορδή επίσης ήταν ένα μογγολικό κατασκεύασμα, που μόνο βάσει της θεωρίας σας του παντουρκισμού, μπορεί να θεωρηθεί τουρκική αυτοκρατορία. Οι ίδιοι πάντως είχαν άλλη γνώμη για τον εαυτό τους. Οι Μογγόλοι εξάλλου, πολέμησαν τους Σελτζούκους, τον 13ο αι.
Τώρα, το να θεωρείτε Τούρκο ήρωα τον Ταμερλάνο που σας αφάνισε στη μάχη της Άγκυρας, το 1402, και έκλεισε σε κλουβί, σαν καναρίνι, τον μεγάλο σας σουλτάνο Βαγιαζήτ Γιλδιρίμ (κεραυνό), αφήνοντάς τον όμως χωρίς το απαραίτητο κανναβούρι, χαρακτηρίζοντας ως εμφύλιο πόλεμο τη σύγκρουσή σας, μάλλον είναι υπερβολή, δε νομίζετε;
Από την άλλη, το ίδιο ισχύει και για τον Μπαμπούρ, τον ιδρυτή της μογγολικής ινδικής αυτοκρατορίας, ο οποίος είχε Τουρκάλα μαμά, αλλά ήταν Μογγόλος. Σε κάθε περίπτωση, αν εσείς θέλετε να κατάγεστε από όλους αυτούς τους λαούς και κυρίους, δικαίωμά σας και ποιοι θα ήμασταν εμείς να σας το στερήσουμε. Έλεος όμως, την επόμενη φορά που θα ανεβάσετε παράσταση θεάτρου σκιών στο σαράι σας, προειδοποιήστε από πριν τον καλεσμένο σας.
Τι σας έφταιξε αυτό το ανθρωπάκι του Αλλάχ, ο Μαχμούντ Αμπάς, να εμφανίζεται ενεός, αποσβολωμένος, απέναντι σε ένα τέτοιο μασκαραλίκι, με αυτόν ακούσιο πρωταγωνιστή; Μάλλον τον χρησιμοποίησε ο «σουλτάνος», όπως άλλωστε κάνει συστηματικά με τους Παλαιστίνιους για τους οποίους συστηματικά κόπτεται.

Εκτός κι αν ετοιμάζετε τις στρατιές σας, ως άλλος Ούννος, Άβαρος, Χάζαρος, Ουγιούρος, Σελτζούκος, Οθωμανός ή ό,τι άλλο θέλετε κ. πρόεδρε, για να «απελευθερώσετε» την Ιερουσαλήμ και να φτάσετε, έφιππος, στο λευκό σας άτι, νικητής μέχρι τη Μέκκα και τον τάφο του «προφήτη». Άντε και καλά ηλεκτροσόκ κ. Ερντογάν.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top