GuidePedia

0

Μια ομάδα Τούρκων παρακρατικών που σχετίζονται με οργανώσεις οι ρίζες των οποίων φθάνουν στα έγκατα των μηχανισμών του τουρκικού κράτους που τέλεσαν με δολοφονική ψυχρότητα τη γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, ήτοι των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, πραγματοποιεί στην Αθήνα μια άκρως ενδιαφέρουσα «εκδήλωση»...

του ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

Η εκδήλωση γίνεται πριν την επανεκδίκαση της υπόθεσης του πρόεδρου του Κόμματος Εργατών της Τουρκίας, Ντογού Περιντσέκ, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο ακύρωσε ποινή που του επιβλήθηκε από δικαστήριο της Ελβετίας, για... σκόπιμη άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Μάλιστα γίνεται σκοπίμως στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, αφού έχει σκοπό όχι μόνο να ακυρώσει τον νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2014 και ποινικοποιεί την σκόπιμη άρνηση των γενοκτονιών που έχουν αναγνωριστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και την ίδια την υπόσταση του ελληνικού κράτους, στην πρωτεύουσά του.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του αντιστρατήγου ε.α. Χακκί Πεκίν, προέδρου της «Επιτροπής Ταλάτ Πασά», που έγινε στα γραφεία του Κέντρου Κεμαλικής Σκέψης, ομάδα στελεχών της προαναφερθείσας επιτροπής, με επικεφαλής τον ίδιο, στις 9 Ιανουαρίου θα κάνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον νόμο που ποινικοποιεί τη γενοκτονία των Αρμενίων, τον οποίο ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων στις 9 Σεπτεμβρίου 2014.
Ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων παρακρατικών είναι, σύμφωνα με τη δήλωση του απόστρατου αντιστρατήγου, «η απόρριψη από την ‘Επιτροπή Ταλάτ Πασά’ εν ονόματι του ανθρωπισμού του νόμου που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων, η οποία, εκτός του ότι είναι λανθασμένη από δικαϊκής άποψης, δεν είναι σωστή και όσον αφορά τις ελληνοτoυρκικές σχέσεις».

Πάντα σύμφωνα με την δήλωση του Πεκίν, η επιτροπή είναι εικοσαμελής και αποτελείται από εκπροσώπους μαζικών οργανώσεων, στελέχη συνδικαλιστικών οργανώσεων, απόστρατους αξιωματικούς, επιστήμονες και καλλιτέχνες.
Να σημειωθεί ότι η τουρκική πρόκληση γίνεται σκοπίμως Παρασκευή, ημέρα που τα μουσουλμανικά στίφη εξέρχονται από τα τζαμιά και είναι έτοιμα για οποιαδήποτε επίθεση εναντίον «απίστων».

Ο Τούρκος αντιστράτηγος δήλωσε επίσης ότι η Επιτροπή Ταλάτ Πασά συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Τουρκικής Βουλής, Τζεμίλ Τσιτσέκ, για να τον ενημερώσουν σχετικά, ο οποίος με τη σειρά του τους ενημέρωσε ότι και ο ίδιος πρόκειται να αποστείλει επιστολές στους προέδρους των κοινοβουλίων που έχουν αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων, ζητώντας την ακύρωση των σχετικών νόμων. Επίσης, ο πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής ανέφερε ότι έχει εκδοθεί βιβλίο και ενημερωτικά φυλλάδια σε εννέα γλώσσες, τα οποία πρόκειται να αποτελέσουν προπαγανδιστικό υλικό το έτος 2015, που συμπληρώνονται εκατό χρόνια α γενοκτονία των Αρμενίων.

Έχουμε στη διάθεσή μας εδώ και καιρό τα ονόματα των παρακρατικών που απαρτίζουν την ομάδα που βρίσκεται στην Αθήνα, για να καθαγιάσει τις βάρβαρες πράξεις της γενοκτονίας και να προσβάλει τη μνήμη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα ανάλογα εγκλήματα από το τουρκικό κράτος. Απλά να αναφέρουμε ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας πρώην βουλευτής, ο Ουλούτς Γκιουρκάν, την ταυτότητα εισόδου (με αριθμό 1070) του οποίου χρησιμοποιούσε ο έμπορος ναρκωτικών και αρχιδολοφόνος του τουρκικού παρακράτους, Αμπντουλλάχ Τσατλί, για να εισέρχεται στο Τουρκικό Κοινοούλι, όπου διατηρούσε γραφείο παρακαλώ!

Ο Αμπντουλλάχ Τσατλί είναι το άτομο που συμμετείχε σε ένοπλες και βομβιστικές επιθέσεις εναντίον αρμενικών στόχων στην Ευρώπη, κάνοντας ταυτοχρόνως εμπόριο ναρκωτικών που μετέφεραν Τούρκοι διπλωμάτες μέσα σε διπλωματικούς σάκους στις χώρες της Ευρώπης. Για όσους βιάζονται να μιλήσουν για υπερβολές, να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσατλί συνελήφθη το 1984 από τις ελβετικές αρχές στη Βασιλεία με τέσσερα κιλά ηρωίνης και απήχθη από τις ελβετικές φυλακές, με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του Κενάν Εβρέν.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε στους έχοντες ασθενή μνήμη ότι στην κηδεία του Τσατλί συμμετείχε η τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, η οποία μάλιστα δήλωσε ότι «έχουμε υποχρέωση να τιμούμε εκείνους που έχουν πυροβολήσει τον εχθρό υπερασπιζόμενοι την Τουρκία»!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε σε όλους του αναγνώστες μας ότι οι Τούρκοι παρακρατικοί έδωσαν στην επιτροπή τους το όνομα του «Ταλάτ Πασά» σκοπίμως, αφού ο συγκεκριμένος, ως υπουργός εσωτερικών, διοργάνωσε και συντόνισε το μακάβριο έργο των σφαγών και των εκτοπισμών, που στοίχισε τη ζωή σε 1,5 εκατομμύριο Έλληνες, σε 1,5 εκατομμύριο Αρμενίους και σε μισό εκατομμύριο Ασσυρίους, η γενοκτονία των οποίων συνεχίζεται από τους τζιχαντιστές, που υποστηρίζονται από το τουρκικό κράτος.

Τα ονόματα των τουρκοναζί που αποτελούν την επιτροπή που θα κάνει την εκδήλωση στην Αθήνα

Uluç Gürkan,
Naci Beştepe,
Prof. Dr. Zafer Kars,
Mahiye Morgül,
Engin Ortaköylüoğlu,
Ali Ortaköylüoğlu,
Vildan Dölen,
Nazan Kemaloğlu,
Hasan Dilbaz,
Cüneyt Akalın,
İnanç Saraçoğlu,
Naci Eriş,
Şafak Terzi,
Nursel Işıksoy,
Selma Cumur,
Yunus Soner,
Murat Hattatoğlu,
Ümit Gönüldaş,
İhsan Gönüldaş.

η αρχική φωτογραφία ειναι απο την σελίδα του Νίκου Χειλαδάκη 
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top