GuidePedia

0

Το ισλαμικό κράτος έχει δηλώσει ότι είναι «μόνο θέμα χρόνου και υπομονής» και ότι οι δυνάμεις του φτάνουν στην Παλαιστίνη για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά των «Εβραίων βαρβάρων».
Η ριζοσπαστική ισλαμική ομάδα, η οποία τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός «Χαλιφάτου» που εκτείνεται από τα σύνορα Συρίας-Ιράκ και αυτοαποκαλείται «ισλαμικό κράτος», δημοσίευσε μια προκλητική δήλωση μέσω του Twitter.
Η δήλωση από την ομάδα έχει ως εξής: «Λόγω των σφαγών που διαπράττονται κατά των μουσουλμάνων ανδρών, των γυναικών και των παιδιών στη Γάζα , το Ισλαμικό Κράτος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει να επιτίθεται σε όποιον παρεμβαίνει σκόπιμα στον δρόμο του προς την Παλαιστίνη.
Δεν είναι συνήθεια του ισλαμικού κράτους να επιδεικνύει υποκρισία με το να καταδικάζει και να εκφράζει συλλυπητήρια , όπως κάνουν οι Άραβες προδότες στον ΟΗΕ και στον Αραβικό Σύνδεσμο.
Αντ “αυτού, οι δράσεις του ισλαμικού κράτους μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια του, καθώς είναι μόνο θέμα χρόνου και υπομονής για να φτάσει στην Παλαιστίνη και να πολεμήσει τους βάρβαρους Εβραίους και να σκοτώσει όσους κρύβονται πίσω από τις καμπρονέρες, τα δέντρα των Εβραίων.»
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας παρά το ότι ανακοινώθηκε εκεχειρία 72 ωρών μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.
Ο αριθμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας εξαιτίας της ισραηλινής επιχείρησης έχει πλέον φτάσει τους 1.459 με 14 νεκρούς Παλαιστίνιους την προηγούμενη νύχτα
Απόδοση στα ελληνικά: Θωμαή Στεφανοπούλου
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top