GuidePedia

0
yunanli 1

Iστορική έκκληση από Έλληνα προς τον Ερντογάν : Φέρε ξανά τους Οθωμανούς στην Ελλάδα !

Ο παγκοσμίως γνωστός Έλληνας μουσουλμάνος ρήτορας Χαμζά Τζώρτζης, μιλώντας σε συνέδριο απευθύνθηκε στον Ερντογάν. Ο Τζώρτζης ανέφερε πως ο κόσμος έχει ανάγκη από την δικαιοσύνη των Οθωμανών, απεύθυνε μια ιστορική έκκληση προς τον Ερντογάν.

Ο παγκοσμίως διάσημος διανοούμενος Χαμζά Τζώρτζης, βρέθηκε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, σε συνέδριο της Κοινότητας Μεστζίτ του ODTÜ (σημ.μεταφρ : Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής).
Ο Τζώρτζης κατά την ομιλία του έδωσε το μήνυμα πως ¨Εμείς είμαστε ένα!¨ και περιέγραψε την ενωτική ισχύ του Ισλάμ. Ο διανοούμενος στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε τα εξής : ¨Μόνο το Ισλάμ μπορεί να μας ενώσει. Μας ενώνει με την αγάπη. Αυτή είναι η θρησκεία του δημιουργού. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να ενώσει εμένα και εσάς. Ο καπιταλισμός, ο σοσιαλισμός και ο φιλελευθερισμός δεν μπορεί να μας ενώσει. Καμμιά ιδεολογία πέραν του Ισλάμ δεν μπορεί να το κάνει αυτό¨.
………………..
ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1-2 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ !
Ο Χαμζά Τζώρτζης ανέφερε πως οι Οθωμανοί διέδωσαν την δικαιοσύνη στην Ευρώπη, πως απέδιδαν δικαιοσύνη σε ανθρώπους κάθε θρησκείας και έκανε μια έκκληση προς τον Ερντογάν. Ανέφερε πως σαν Έλληνας επιθυμεί να μπει πάλι η Ελλάδα υπό μουσουλμανική κυριαρχία και ότι αν μπορούσε θα σήκωνε το τηλέφωνο, θα έπαιρνε τον Ερντογάν και θα του έλεγε τα εξής : ¨Κατά την γνώμη μου ήρθε ο καιρός 1-2 τουρκικά άλογα να ποτιστούνε σε ελληνικά ποτάμια. Και ίσως πάνε στην Ελλάδα και στήσουν εκεί την προ 200 ετών κατάσταση και αυτά που θα φάνε, θα μείνουν και θα φορέσουν τα δίνουμε εμείς. Ίσως έχει έρθει ο καιρός ! Οι Οθωμανοί θα έρθουν ! ¨
……….
……….
Εφ. Μπιρλίκ 24/6/2014 
Σχ : Να τον χαίρεται η μάνα που τον γέννησε !
tourkikanea 
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top