GuidePedia

0
Ποιος Ερντογάν; Με εντολή Σαμαρά!



Και κοροϊδεύουμε τους Τούρκους, που παρά τα σκάνδαλα, ξαναέβγαλαν νικητή τον Ερτνογάν; Και τους ειρωνευόμαστε για το «αισθητήριό» τους και τη μειωμένη δημοκρατική τους συνείδηση; Αλήθεια Έλληνες; Μήπως, εμείς είμαστε μεγαλύτερα βόδια;

Αυτό που αποκαλύφθηκε σήμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ το ελληνικό κοινοβούλιο, η ελληνική δημοκρατία, η πατρίδα μας.
Αυτό μπορούν να το καταπιούν μόνο όσοι είναι «ποτισμένοι» με την κομματική αηδία (που μπορεί να καλύψει τα πάντα) και όσοι είναι τόσο πωρωμένοι που μπορούν να θυσιάσουν τα πάντα, μπροστά στο να κερδίσουν 2 - 3 % παραπάνω στις εκλογές (!) για να συνεχίσουν να ξεπουλάνε την πατρίδα. Τα πάντα όμως.

Έτσι ακριβώς λέει ο Μπαλτάκος στην κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη. Ότι όλα τα έκανε ο Σαμαράς (σημ. ο Μπαλτάκος είναι το δεξί του χέρι) επειδή «σαν μεγαλοαστός που είναι» πίστευε ότι βάζοντας τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, θα τους πήγαινε στο 2% και άρα δεν θα του κόβουν το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ! Αυτά ομολογεί το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά. Ότι αυτά του έλεγε ο Πρωθυπουργός!

Και όλα αυτά έγιναν. Αποδεικνύονται από την πραγματικότητα. Δεν είναι σχεδιασμοί του μέλλοντος. Είναι γεγονότα. Είναι δεδομένα.

Έτσι έγιναν τα πράγματα.

Ποιο Σύνταγμα; Ποιο κανονισμό; Ποια Βουλή; Τα έχουν καταπατήσει όλα. Δεν σέβονται τίποτα.

Αφήστε τους αυτούς, τελείωσαν.

Τώρα, πλέον αλλού είναι το παιχνίδι. Υπάρχει ελληνικός λαός να αντιδράσει και να στείλει τους ένοχους εκεί που τους αξίζει ή θα επιβεβαιώσουμε όσους μας χαρακτηρίζουν μια άμορφη μάζα, που κοιμάται και ελπίζει..

Γιατί πλέον το πράγμα είναι ξεκάθαρο.

Όποιος συνεχίσει να στηρίζει αυτούς τους αδίστακτους τύπους, δεν μπορεί να θεωρείται πλέον δημοκράτης πολίτης.

Ας κρατήσει μόνο τον χαρακτηρισμό του «μνημονιακού» που σε κάποιους από αυτούς αρέσει ιδιαιτέρως. Σαν τον Άδωνι, ας πούμε.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top