GuidePedia

0

Στις 8 Φεβρουαρίου 2010, όταν στη Βουλή συζητείτο το νομοσχέδιο με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου χάριζε την ελληνική ιθαγένεια (και δικαίωμα ψήφου, φυσικά) σε μυριάδες λαθρομετανάστες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε: «Ως γνωστόν, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μουσουλμάνο πρόεδρο». Ο λόγος γινόταν για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης χρησιμοποίησε αυτήν τη φράση που σόκαρε το Κοινοβούλιο, για να απαντήσει στα επιχειρήματα εναντίον του νομοσχεδίου, όπως είχαν διατυπωθεί από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη!
Η επίμαχη αποκαλυπτική φράση του κ. Χρυσοχοΐδη αφαιρέθηκε από τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Καρατζαφέρη. Είτε επρόκειτο για λεκτικό ατόπημα είτε για αποκλειστική πληροφόρηση, η εξέλιξη των θητειών του Μπαράκ Ομπάμα στον προεδρικό θώκο δικαίωσε τον κ. Χρυσοχοΐδη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμη και αν δεν είναι ισλαμιστής, πολιτεύεται σαν να είναι, και μάλιστα φανατικός!

Η Αραβική Ανοιξη, την οποία εκμεταλλεύτηκαν και χρηματοδότησαν οι ΗΠΑ, μετατράπηκε σε ισλαμικό χειμώνα. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν διάφορους κανίβαλους «αντάρτες», οι οποίοι ειδικεύονται στην τρομοκρατία ως στελέχη της Αλ Κάιντα και στον τεμαχισμό των κυβερνητικών στρατιωτών που πέφτουν στα χέρια τους. Τα πρόσφατα παραδείγματα από τη Συρία είναι πολλά και ανατριχιαστικά.

Το ειδικό βάρος που έχουν προσδώσει οι Αμερικανοί στην ισλαμική κυβέρνηση Ερντογάν είναι μεγάλο. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Τουρκίας γίνεται δεκτός στις ΗΠΑ με τιμές ηγέτη υπερδύναμης, ενώ συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό δεν έχει κανονιστεί ακόμη.

Στον χάρτη της περιοχής μας, όπως διαμορφώνεται από τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ, η ημισέληνος γίνεται ολοένα και πιο εμφανής. Για τις απηνείς διώξεις και τις σφαγές των χριστιανών από τους μουσουλμάνους δεν γίνεται καν λόγος από τους πολυποίκιλους οργανισμούς, τις ΜΚΟ και τα ΜΜΕ της Αμερικής.

Είναι πλέον προφανές ότι η πάλαι ποτέ χριστιανική Δύση μετατρέπεται, άνευ ιδιαιτέρων αντιστάσεων, σε υποπόδιο των ζάπλουτων ισλαμιστών χρηματοδοτών εκείνων που κυβερνούν τον κόσμο.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top