GuidePedia

0

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ
Ο τσαμπουκάς του Σαμαρά εξανλτείται μόνον απέναντι στους Έλληνες. Στους τροϊκανούς-δανειστές και στον Ερτνογάν, φέρεται ως γιουσουφάκι! Ο Σαμαράς πήγε στην Τουρκία για να δείξει πόσο φρόνιμο παιδί είναι. Παρέδωσε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία, άφησε το Καστελόριζο στο έλεος του Αλλάχ και "υππέγραψε" την κατασκευή του τζαμί στην Αθήνα! Η εντολή Σαμαρά στην χώρα μας είναι να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Νομίζετε ότι πήρε από τον Ερντογάν την λειτουργία της θεολογικής σχολής στην Χάλκη;
Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου το οποίο σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείο Μεταφορών.
Το έργο αναμένεται να στοιχίσει 846.000 ευρώ, ενώ από το κτίσμα θα απουσιάζουν οι παραδοσιακοί μιναρέδες, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη που έχει αναλάβει το έργο, έκρινε ότι η κατασκευή ενός μιναρέ δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον.Σε μια στιγμή που ο κόσμος δεν έχει να φάει, μένει άστεγος, δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του, τού τσακίζουν τη σύνταξη ή τον μισθό, ο Σαμαράς βρίσκει κοντά 1 εκατομμύριο ευρώ για να φτιάξει τζαμί!
Οι κάτοικοι του Βοτανικού είναι ανάστατοι αλλά και αποφασισμένοι να ξεσηκωθούν. Μπροστάρης στον αγώνα τους είναι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Ο ελληνικός λαός που έζησε τον ζυγό των Οθωμανών-μουσουλμάνων για 450  χρόνια, υποχρεώνεται σήμερα από τον Σαμαρά, σε μια εκρηκτική για τη χώρα εποχή με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα,  να φτιάξει τζαμί για τους μουσουλμάνους!!!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top