GuidePedia

0
Ο «σεσημασμένος» από το παρελθόν και σημερινός πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, Ναμίκ Ταν, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, ότι πλέον έχουν αποκατασταθεί κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα στη χώρα του και το Ισραήλ. Τις σχετικές δηλώσεις τις έκανε μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό NTV με την ευκαιρία της πέμπτης Συνόδου των Τούρκων Πρεσβευτών που οργανώθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Ναμίκ Ταν που στο παρελθόν ήταν επικεφαλής της τουρκικής διπλωματικής αποστολής στο Ισραήλ, φρόντισε βέβαια να προσθέσει τα πολιτικώς ορθά, επιμένοντας ότι η Τουρκία δεν έχει αποσύρει τις απαιτήσεις της αναφορικά με όσα συνέβησαν στο σκάφος «Μαβί Μαρμαρά» και ότι η πλήρης εξομάλυνση των σχέσεων θα επέλθει όταν ικανοποιηθούν οι τουρκικές απαιτήσεις. Αυτές είναι η επίσημη απολογία, η αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων και η άρση του αποκλεισμού της Γάζας.
Επίσης, με την ευκαιρία φρόντισε να υπερτονίσει τις εγκάρδιες σχέσεις του νέου υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι, με την Τουρκία… λες και οι Τούρκοι δικαιούνται να έχουν παράπονο από τη Χίλαρι Κλίντον…
Να θυμίσουμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος πρεσβευτής που σήμερα κάνει τον «σκληρό» για να ικανοποιήσει τους ισλαμιστές και να σώσει την καριέρα του, έχει κατηγορηθεί ότι ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της πολιτικής της Τουρκίας, όταν για παράδειγμα οι στρατηγοί είχαν βάλει στη φυλακή τον Ερντογάν… Το γνωστό άθλημα… της γλώσσας.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top