GuidePedia

0

Ζουν σε άλλη χώρα ή σ΄άλλη εποχή;

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ακούγοντας τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να μιλά για την ανάγκη παραμονής όλων των στρατοπέδων “στην εκλογική του περιφέρεια” την Αρκαδία καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να υπάρξει η στοιχειώδης λογική και σοβαρότητα και στον τομέα της Εθνικής Άμυνας.

Η ελληνική κοινωνία “μαρτυρά” κάθε μέρα από τα σκληρότατα μέτρα που λαμβάνονται εναντίον της από την κυβέρνηση στην οποία είναι υπουργός Υγείας ο κ.Λυκουρέντζος…

Οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν φθάσει στα όριά τους και είναι η αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει η οποία επιτρέπει στις Ένοπλες Δυνάμεις να λειτουργούν φυσιολογικά…

Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων κάνουν “πατέντες” και “μαγικά” για να εξασφαλίσουν καύσιμα, ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη για οπλικά συστήματα που έχουν πληρώσει επι κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες φορολογούμενοι…

Και ο υπουργός Υγείας …ανησυχεί για την εκλογική του περιφέρεια! Όπως υποθέτουμε και οι υπόλοιποι υπουργοί της κυβέρνησης. Οι οποίοι θα έπρεπε πρώτοι απ΄ όλους να ανησυχούν για τη χώρα. Αλλά δεν το κάνουν!

Το τραγελαφικό της υποθεσης; Ο υπουργός Υγείας για να πείσει για την αναγκαιότητα παραμονής των στρατοπέδων στη Τρίπολη επικαλέστηκε…το αίσθημα ασφαλείας που παρέχουν στους ψηφοφόρους του. Πιθανόν να έχει πληροφορίες για επίθεση κατά της Τρίπολης!

Όλα αυτά δείχνουν ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ΕΔ στα σπίτια τους αλλά και στις υπηρεσίες τους αντιμετωπίζονται τουλάχιστον με ελαφρότητα από τους κυβερνώντες. Δεν δείχνουν τη παραμικρή ανησυχία, για να μην πούμε και το παραμικρό ενδιαφέρον. Το ζητούμενο είναι ένα: να επανεκλεγούν κι ας διαλυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις κι ότι άλλο κινδυνεύει να διαλυθεί. Για όσους δε είναι και υπουργοί ,αυτή τη περίοδο υπάρχει ένα ακόμη θέμα: να παραμείνουν υπουργοί.

Κάποιος πρέπει να τους συνεφέρει. Η χώρα βυθίζεται και οι Ένοπλες Δυνάμεις της βρίσκονται σε δυσχερέστατη θέση, για να μπορέσουν να αντέξουν εκτός από τις “επιθέσεις των τροϊκανών” και την “αβάσταχτη ελαφρότητα των υπουργών μας”.

Βέβαια υπάρχει ένα ερώτημα: ο υπουργός Έθνικής Άμυνας τι γνώμη έχει για όλα αυτά; Η απάντηση βέβαια έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό, όταν αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το στρατόπεδο και στην Καλαμάτα.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top