GuidePedia

0

Η Τεχεράνη παίζει με τα νεύρα Αμερικανών και Ισραηλινών,φτιάχνοντας…φωτογραφικά άλμπουμ με το uav RQ-170 το οποίο κάποιο τρόπο κατόρθωσε να “κατεβάσει” στο έδαφός της.

Οι Ιρανοί έδωσαν νέες εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά του uav.


«Το φτερό του RQ-170 έχει πλάτος περίπου 26 μέτρα μήκος 4,5 μ. και ύψος 1,84 μέτρα. Είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας συστήματα επιτήρησης, συλλογής δεδομένων, ηλεκτρονικής επικοινωνίας και με συστήματα ραντάρ, δήλωσε ο Amir Ali Hajizadeh, επικεφαλής μονάδας αεροδιαστημικής του Ιράν.


Στις ΗΠΑ εμπειρογνώμονες αναλύουν τα ιρανικά πλάνα του μη επανδρωμένου αεροσκάφους «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις εικόνες. Έχουμε ανθρώπους που ψάχνουν αυτό το “θέμα, δήλωσε ο λοχαγός John Kirby, εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Είπε ότι οι αναλυτές δεν προέρχονται "μόνο από το στρατιωτικό προσωπικό," αλλά αρνήθηκε να παράσχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Τι προσπαθούν να καταλάβουν οι Αμερικανοί αναλυτές; Να δώσουν μια πειστική εξήγηση για το πως το τεχνολογικό επίτευγμα των ΗΠΑ,έπεσε έτσι απλά στα χέρια των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Το RQ-170 είχε διεισδύσει 250 χιλιόμετρα στο εσωτερικό του Ιράν.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top