GuidePedia

0

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα παρά τη συντριπτική ήττα που έχει υποστεί, δεν λέει να βάλει μυαλό. Την ώρα που η χώρα απειλείται με απόλυτη κατάρρευση και κινείται στο όριο μεταξύ ευρώ και δραχμής, συνεχίζει να ορίζεται από τα μικροπαίχνιδα μιας εξουσίας που έχει ξοδευτεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς συνομιλούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα προκειμένου να συγκροτήσουν μια κυβέρνηση, η οποία υποτίθεται θα έλθει να σώσει τη χώρα. Και αφού συμφώνησαν την Κυριακή, τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να την υπονομεύσουν, να την ακυρώσουν πριν καν ξεκινήσει το έργο της.

Το πρώτο πράγμα που έσπευσαν να ρυθμίσουν ήταν η ημερομηνία των εκλογών, στη συνέχεια διαφώνησαν με το έργο της, μετά με τη σύνθεσή της και το χειρότερο μετέδωσαν πως θέλουν ένα πρωθυπουργό απονευρωμένο.

Έτσι όμως δεν γίνεται χωριό. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα χάνει σταθερά την αξιοπιστία του, εξοργίζοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τους εταίρους μας, όσο και τον ελληνικό λαό, που αναζητεί διέξοδο και δεν αντέχει άλλο αυτό τον γενικευμένο κύκλο της απόλυτης ανασφάλειας.

Και βεβαίως, με τα καμώματά του επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των ξένων ότι δεν υπάρχει πραγματική διάθεση συνεργασίας. Με αποτέλεσμα να προκαλεί την ενεργοποίηση των σχεδίων για αποβολή της χώρας μας από την ευρωζώνη. Και αλήθεια ποιο κόμμα και ποιος ηγέτης θα σταθεί, αν επιβεβαιωθεί μια τέτοια εξέλιξη;
ΕΛΕΟΣ.......

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top