GuidePedia

0


Συνεχίζονται εκ νέου οι αποκαλύψεις της μαγνητοφωνημένης ομιλίας του πρώην Γενικού Αρχηγού του τουρκικού στρατού, Işık Koşaner. Χαρακτήρισε ως σκάνδαλο τη διαρροή στοιχείων σχετικά με την υπόθεση “βαριοπούλα” που προέβλεπε κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από τους ίδιους ώστε να δημιουργήσουν εσκεμμένα ένταση με την Ελλάδα και να “πέσει” ο Ερντογκάν.
“Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν άλλο παρά μόνο τους εαυτούς μας για τη συγκεκριμένη διαρροή. Αποκαλύψαμε απόρρητα και σημαντικά έγγραφα στους ανθρώπους που είναι εναντίον μας. Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η 1η Στρατιά από όπου και διέρρευσαν και τα έγγραφα”, φάνηκε να δηλώνει.

“Η ιδέα δημιουργίας ενός τουρκικού επαγγελματικού στρατού δεν ήταν δική μας (του στρατού) αλλά της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση Ερντογκάν διώκει νομικά τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί είναι ανίκανη να διαχειριστεί τη κατάσταση. Το ότι μας εγκαλεί στη δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση “βαριοπούλα” είναι παράνομο γιατί δεν στοιχειοθετείται κάτι νομικά εναντίον μας”, ολοκλήρωσε.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top