GuidePedia

0

Χαμπέρβακτίμ 
Ιδρύεται Διαστημική Δύναμη Πολεμικής Αεροπορίας !
Ο αρχηγός ΓΕΑ Χασάν Ακσάι ανακοίνωσε : Στην δεκαετία του 2020 η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας θα διαθέτει ανεξάρτητη δύναμη διαστήματος.
Ο αντιπτέραρχος Ακσάι τονίζοντας πως οι ανάγκες της Τουρκίας για πληροφορίες θα λυθούνε τα επόμενα χρόνια
με τις αλλεπάλληλες εκτοξεύσεις των δορυφόρων Göktürk, είπε : ¨Θα συνεχίσουμε να είμαστε η πιο ισχυρή πολεμική αεροπορία της περιοχής¨.
Οι εντυπωσιακές αυτές αξιολογήσεις του αντιπτέραρχου Ακσάι, περιέχονται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ¨Περιοδικό Ενόπλων Δυνάμεων¨ που βγάζει το Γενικό Επιτελείο. Ο αντιπτέραρχος Ακσάι εν περιλήψει αναφέρει τα εξής :
Καθώς έρχεται η δεκαετία του 2020 σχεδιάζονται σημαντικές αλλαγές στην δομή της Πολεμικής Αεροπορίας. Στο πλαίσιο αυτό και ενώ θα ενσωματώνονται στην μαχητική μας ισχύ, το F-35, το SOJ (Stand off Jammer),  τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα, το σύστημα αεράμυνας μεγάλου βεληνεκούς, και το αερομεταφερόμενο σύστημα προειδοποίησης και ελέγχου, τα δορυφορικά συστήματα θα παίξουν ενεργό ρόλο ιδιαίτερα στους τομείς εντοπισμού και προειδοποίησης.
ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της διαστημικής αναγνώρισης οι δορυφόροι εντοπισμού-φωτογράφισης μαζί με τα ηλεκτροπτικά δορυφορικά συστήματα, θα έχουν δυνατότητα λήψης εικόνων μέρα και νύχτα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Η Πολεμική Αεροπορία εστιάζοντας τις παρούσες προσπάθειες προς την διαστημική τεχνολογία, στην δεκαετία του 2020 θα έχει μια εθνική διαστημική δύναμη στηριζόμενη από μια διαστημική βιομηχανία.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top