GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Η κατάσταση είναι ομιχλώδης και περίπλοκη, και μας αφορά σαν χώρα. 12 τρομοκράτες παρακλαδιών της ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ με ιδιαίτερες ικανότητες δράσης σε κατοικημένες περιοχές εκ των οποίων οι 5 έχουν περάσει ειδικά «φροντιστήρια» σε παραλλαγή-παραπλάνηση έχουν εγκαταλείψει τον προσφυγικό καταυλισμό ΑΛ ΧΙΛΒΕ και πάνε για τρομοκρατικές ενέργειες στην ΕΥΡΩΠΗ.
Έχουν εμπειρίες από ΙΡΑΚ-ΣΟΜΑΛΙΑ αλλά και από αποστολές εντός Λιβανικού χώρου. Για παραπλάνηση σχεδίασαν μια «στημένη» δολοφονία, ενώ το ότι είναι εκτός Λιβάνου ανέφερε και ο αρχιτρομοκράτης του καταυλισμού ΜΟΥΝΙΡ ΑΛ ΜΑΚΝΤΑ.
Οι 12 ανήκουν στην γνωστή οργάνωση ΦΑΤΑΧ ΑΛ ΙΣΛΑΜ(4) , στον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ του ΛΙΒΑΝΟΥ(5) και στην ΣΥΡΙΑΚΗ ΓΙΟΥΝΤ ΑΛ ΙΣΛΑΜ(3).
Πληροφορίες που δεν έχω καταφέρει να επιβεβαιώσω φέρουν κάποιους από αυτούς να περνάνε/ή έχουν περάσει από ΤΟΥΡΚΙΑ και οι υπόλοιποι από την ΕΛΛΑΔΑ με κατεύθυνση την ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ και από εκεί προς ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. Σε ορισμένες χώρες της Κ.ΕΥΡΩΠΗΣ υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και ειδικά σε ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΔΑΝΙΑ. Το θέμα παρακολουθείται.

Δυτική πηγή που εξειδικεύεται στα τρομοκρατικά του ΛΙΒΑΝΟΥ(από ΣΟΥΝΙΤΕΣ και ΣΙΙΤΕΣ) μου έλεγε προ καιρού στην Βιέννη ότι στον ανωτέρω καταυλισμό πολλοί τρομοκράτες γνωρίζουν πολύ καλά τα περάσματα στο τριεθνές ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ενώ έχουν κάποιες «διασυνδέσεις» σε περιοχές της νότιας ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, στην περιοχή του ΤΕΤΟΒΟΥ-ΝΤΕΜΠΑΡ /ΣΚΟΠΙΑ , στο ΣΑΝΤΖΑΚΙ της ΣΕΡΒΙΑΣ και σε χωριά γύρω από τη ΖΕΝΙΤΣΑ στην Β-Ε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top