GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες μου το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιταχυνθεί και αναβαθμιστεί οι επαφές ΔΑΜΑΣΚΟΥ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, αλλά και ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. Ειδικότερα έχουν λάβει χώρα τα εξής:
*Η Λιβανέζικη εξτρεμιστική οργάνωση και το καθεστώς ΑΣΣΑΝΤ έχουν συστήσει ένα είδος κοινού πολεμικού συμβουλίου. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ με το οποίο αρχίζει η στρατιωτική συμμετοχή της ΣΥΡΙΑΣ στην
οιαδήποτε μορφής πολεμική αντιπαράθεση ΙΣΡΑΗΛ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. Έχουν εξεταστεί ήδη 14 τοπικά και ευρύτερα σενάρια αντιπαράθεσης και πως θα εμπλακεί τελικά η ΔΑΜΑΣΚΟΣ. Επίσης αναβαθμίστηκε από πλευράς παραγόντων και αξιωματούχων η κοινή ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΑΝΑΛΥΣΗΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ αναφορικά με τις κινήσεις του ΙΣΡΑΗΛ, στην οποία παρευρίσκεται πάντοτε Ιρανός αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης.

*Ο διοικητής της ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ QODS των Φρουρών της Επανάστασης ήταν επί δεκαήμερο στη ΔΑΜΑΣΚΟ και συντόνιζε τις επαφές με ΣΥΡΙΑ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. Επιπλέον συζήτησε τα μέτρα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από πλευράς ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ-ΔΑΜΑΣΚΟΥ απέναντι στις εν εξελίξει Ισραηλινό-Παλαιστινιακές διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ. Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης μεταβαίνουν σε ΔΑΜΑΣΚΟ και νότια ΒΗΡΥΤΟ για επαφές με ηγετικά στελέχη της ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.(και εν όψει και του ταξιδιού του ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝΤ στο ΛΙΒΑΝΟ).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top