GuidePedia

0

Χρήστος Καπούτσης

Ο ΥΠΕΘΑ Β. Βενιζέλος έκανε μια δραματική έκκληση να σταματήσει επιτέλους η εμπορική τυμβωρυχία των θανατηφόρων στρατιωτικών ατυχημάτων.
Προφανώς, αναφέρεται σε διάφορους ειδικούς (απόστρατοι, δημοσιογράφοι, ή «δημοσιογραφούντες»), που με αφορμή διάφορα τραγικά περιστατικά, εμφανίζονται στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και με άρθρα τους στις εφημερίδες υποστηρίζουν ότι , αν τα αεροσκάφη ή τα ελικόπτερα είχαν τα α ή το β επιπλέον οπλικό σύστημα ή κάποιο επιπλέον εξάρτημα, θα είχε αποφευχθεί το ατύχημα!
Οι περισσότεροι από αυτούς , είναι άνθρωποι του κυκλώματος των εμπόρων όπλων. Και εκμεταλλεύονται τα ατυχήματα και τη συναισθηματική φόρτιση των πολιτών προκειμένου να προωθήσουν στην αγορά τα προϊόντα τους.
Πρόκειται για αδίστακτο κύκλωμα των εμπόρων όπλων, για αυτό ο ΥΠΕΘΑ Β. Βενιζέλος δήλωσε ότι, «είναι δραματικό και ανεπίτρεπτο, να εμφανίζονται φαινόμενα εμπορικής τυμβωρυχίας μετά από ατυχήματα». Και όπως ήταν λογικό αυτή η δήλωση προκάλεσε την εύλογη αντίδραση των έμμεσα θιγομένων .
Πάντως και ο Β. Βενιζέλος και ο Π. Μπεγλίτης, έχουν ανοίξει μέτωπο με τους εμπόρους όπλων και τους προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι το γνωστό κύκλωμα που θησαυρίζει από τις προμήθειες στρατιωτικού υλικού. Είναι οι άνθρωποι που έγιναν πάμπλουτοι πουλώντας πατριωτισμό και πανάκριβα όπλα, τα περισσότερα άχρηστα , στις Ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα την κατασπατάληση των πόρων που διαθέτει από το υστέρημά του ο Ελληνικός Λαός, για την Αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top