GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ ΑΒΙΓΚΝΤΟΡ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ είπε σήμερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πλοίο «ΕΛΠΙΔΑ» να καταπλεύσει στη ΓΑΖΑ. Από την δική του πλευρά ο ΥΠΑΜ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ τόνισε ότι «η αποστολή του πλοίου αποτελεί αδικαιολόγητη πρόκληση».Ο γνωστός Αραβικής καταγωγής βουλευτής του Ισραήλ ΤΙΜΠΙ υποστήριξε και σήμερα ότι ο προορισμός του πλοίου είναι η ΓΑΖΑ για ανθρωπιστικούς αλλά και πολιτικούς λόγους, ενώ πρόσθεσε ότι δεν επιδιώκεται αντιπαράθεση με τις Ειδικές Δυνάμεις του ΙΣΡΑΗΛ. Πάντως προσωπικά θέλω να προσθέσω ότι σχετικά με το πλοίο από όλες τις πλευρές (συν τη χώρα μας) κυριαρχεί πέπλος μυστηρίου για πολλά επιμέρους σημεία…

Στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ η απερχόμενη μόνιμη Αντιπρόσωπος του ΙΣΡΑΗΛ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΣΑΛΕΒ σε συνέντευξη της στο Ραδιόφωνο των ΕΔ είπε ότι ο προορισμός του πλοίου είναι το Αιγυπτιακό λιμάνι ΕΛ ΑΡΙΣ(με τα ισχύοντα δεδομένα). Είναι σημαντική η επισήμανση της ότι είναι δύσκολη εποχή για την χώρα της στον ΟΗΕ και έφθασε στο σημείο να πει ότι η περίοδος είναι δυσχερής και εφάμιλλη με εκείνη πριν 40 χρόνια όταν κάποιοι ακραίοι κύκλοι είχαν προκλητικά εξισώσει το Σιωνισμό με ρατσισμό. Η θητεία της κλίνει στον ΟΗΕ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην εφημερίδα ΧΑΑΡΕΤΖ αναφέρεται ότι ο Πρωθυπουργός ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ έχει ζητήσει την διαμεσολάβηση του πρωην προέδρου ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ για την απελευθέρωση του δεκανέα ΣΑΛΙΤ από την ΧΑΜΑΣ(κρατείται στο ΧΑΜΑΣΤΑΝ 4 ολόκληρα χρόνια)

Δημοσίευση σχολίου

 
Top