GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Θυμάμαι τότε τον εαυτό μου να αναλύει τις εξελίξεις του τρίχρονου πολέμου στη Β-Ε(ραδιοτηλεοπτικά αλλά και σε εφημερίδα). Στην πατρίδα μας να θεωρούν ως προσβλητικό το ότι επέκρινα το τρισάθλιο καθεστώς του ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ που είχε αιματοκυλίσει τα Βαλκάνια από το 1991. Τι να πρωτοθυμηθώ!. ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΠΑΚΡΑΤΣ-ΟΣΙΕΚ-ΒΟΥΚΟΒΑΡ-ΜΠΙΧΑΤΣ-ΣΕΡΑΓΕΒΟ-ΓΚΟΡΑΖΝΤΕ-ΦΟΤΣΑ-ΤΟΥΤΖΛΑ κλπ. Το καθημερινό μου λεξιλόγιο.
Και ξαφνικά σε ένα από τα SAFE AREAS/ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ τη ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ μου ήρθαν οι πληροφορίες ότι οι Σερβοβόσνιοι των ΚΑΡΑΖΙΤΣ-ΜΛΑΝΤΙΤΣ(φίλων αρκετών Ελλήνων πολιτικών τότε…) μπαίνουν στην πόλη και οι Ολλανδοί κυανόκρανοι δεν τους σταματάνε(ίσως γιατί δεν μπορούσαν…ή τους φοβήθηκαν) και χωρίζουν τον ανδρικό πληθυσμό από τις γυναίκες και τους μεταφέρουν στο γήπεδο και σε άλλα σημεία μαζικά…. ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΛΑΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΖΙΤΣ. Δεν υπολόγιζαν επί 3 χρόνια και στραγγάλιζαν το ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Δεν υπολόγιζαν τίποτα και πρωτοστατούσαν σε δολοφονίες και βιαιοπραγίες κατά των ΚΡΟΑΤΟΒΟΣΝΙΩΝ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Και τότε κατά εντολή του δολοφονικού ντουέτου εκτελέστηκαν 8372 άνδρες (όλων των ηλικιών), από τσέτνικς και λοιπούς. Πολλοί στην αρχή δεν τόλμησαν να ορθώσουν λόγο. ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ. Τόλμησα σε μια εκπομπή τότε του δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ να παρουσιάσω την άλλη άποψη και όλοι μου επιτέθηκαν λεκτικά «για το πως τολμώ και επικρίνω τον γενναίο λαό της ΣΕΡΒΙΑΣ που πάντοτε πολέμησε μαζί μας…». ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ….(ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ κλπ).Τόλμησα και ζήτησα με άρθρο μου την άρση του στρατιωτικού αποκλεισμού από αέρος της Βοσνιακής πρωτεύουσας με επιλεκτικούς βομβαρδισμούς από ΝΑΤΟΪΚΑ αεροσκάφη (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ DELIBERATE FORCE) των υψωμάτων που κατείχαν οι Σέρβοι γύρω από το ΣΕΡΑΓΕΒΟ και έβαλαν ασταμάτητα με πυροβολικό εναντίον του κέντρου της πόλης (με τον Βρετανό αντιπτέραρχο εα της ιστορικής RAF). ΤΟΝΙ ΜΕΗΣΟΝ. Και ξεσήκωσα σχόλια και αντιδράσεις…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

Πέρασαν 15 χρόνια και οι αλλαγές είναι ραγδαίες. Η ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ. Ο ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ(ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ και όχι όπως τους ήθελαν κάποιοι για να ευνοεί τα προσωπικά-δικά τους συμφέροντα ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ).Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑΤΟ-ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ. Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΑΝΤΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ .ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ «ΜΙΝΙ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ»ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΑΖΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΜΛΑΝΤΙΤΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ/ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ 3 φορές μετά το 2000. Η τελευταία το 2008 και είδα συνολικά τα κοιμητήρια και συγκλονίστηκα. Και την σκαμμένη πόλη από κάτω, από όπου τροφοδοτείτο σε περιόδους αποκλεισμού…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΠΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Η ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΣΝΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΣΕΡΒΟΥΣ-ΚΡΟΑΤΕΣ)…

Το CENTER FOR POLITICAL BEAUTY(BASED IN BERLIN) έχει αποφασίσει την ανέγερση μνημείου στο ΠΟΤΟΚΑΡΙ/ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ για να θυμούνται οι επόμενες γενιές που μπορεί να φθάσει ο άνθρωπος. Στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ για το χάλι των 350 ανδρών έπεσε η κυβέρνηση. Παραιτήθηκε ο τότε Αρχηγός των ΕΔ(εκεί υπάρχει ευαισθησία) και σήμερα στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ αφήνουν ζευγάρια με παλιά παπούτσια για να θυμούνται κάποιοι τα εγκλήματα στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ. Το έχω πει σε πολλές ομιλίες μου ότι για να κλείσει αυτό το μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία της ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ θα πρέπει να συλληφθεί και παραδοθεί στη ΧΑΓΗ ο ΜΛΑΝΤΙΤΣ. 15 χρόνια μετά αναμένουμε….ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΥΡΙΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top