GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες μου ενδεχόμενη προληπτική επίθεση του ΙΣΡΑΗΛ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ θα είναι «επιπέδου παράλυσης» και θα προέρχεται πιθανότατα από 4 διαφορετικά σημεία, δυο εκ των οπίων δεν πηγαίνει ο ανθρώπινος νους…. Πέραν των αεροπορικών προσβολών διαφόρων βάσεων του ΙΡΑΝ, όπως της ΝΑΤΑΝΖ-ΚΟΜ-ΑΡΑΚ-ΙΣΦΑΧΑΝ-ΜΠΟΥΣΕΡ, θα υπάρξουν και επιθέσεις με πυραύλους ΚΡΟΥΖ από υποβρύχια του ΙΣΡΑΗΛ, στους οποίους οι κεφαλές είναι βαθιάς διάτρησης.

Σημειώνω ότι μέσα στον Ιούνιο και δεύτερο Ισραηλινό υποβρύχιο εξοικειώθηκε με τα νερά του ΚΟΛΠΟΥ, ενώ πραγματοποίησε πολύπλευρες ανιχνεύσεις-αναγνωρίσεις των Ιρανικών ακτών, χωρίς να εντοπιστεί. Επίσης το πρώτο υποβρύχιο προ μηνών είχε επισκεφθεί μικρά συμπλέγματα νήσων στον ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, καθώς και στρατηγικής σημασίας νήσο στην οποία υπάρχουν και ασκούνται ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ των ΗΠΑ.

Το ΙΣΡΑΗΛ το πρωί εξέφρασε την απογοήτευση του προς τον ΓΓ/ΟΗΕ για την αναφορά του ότι «ευθύνεται για την ένταση στο νότιο ΛΙΒΑΝΟ». Μάλιστα επικαλείται το γεγονός ότι ο επικεφαλής του τομέα ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ταξίαρχος ΓΙΟΣΙ ΜΠΑΙΤΑΖ επισκέφθηκε τον ΟΗΕ και ενημέρωσε πολλές αντιπροσωπείες χωρών για τις τελευταίες προκλητικές κινήσεις της ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ νότια του ποταμού ΛΙΤΑΝΙ.(υπήρξαν ήδη 3 επεισόδια με δυνάμεις της Ειρηνευτικής Δύναμης). Πάντως ο ΜΟΥΝ παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν τραυματιστεί 5 άνδρες της ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ και έχει κλαπεί ένα όχημα της , έχει αρνηθεί επίσημα να κατονομάσει την ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ως υπεύθυνη της έντασης στο νότιο ΛΙΒΑΝΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top