GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Ούτε που τα παίρνουμε είδηση ορισμένα στην πατρίδα μας. Ο ισλαμιστής Πρωθυπουργός της Τουρκίας ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ προσπάθησε στις πρώτες ώρες της κρίσης με το ΣΤΟΛΙΣΚΟ της ΓΑΖΑΣ να εμπλέξει(παρακαλώ!!) την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Μάλιστα προχώρησε σε δυο κινήσεις, στις οποίες υποχώρησε αργότερα μετά τις τηλεφωνικές επαφές του με ΟΜΠΑΜΑ και ΜΕΡΚΕΛ και ενώ έκανε «ΤΟΥΡΚΟ» τον ιδιαίτερα μετρημένο και σοβαρό ΓΓ του ΝΑΤΟ(που έχει τις εμπειρίες του από εξτρεμιστές και τζιχαντιστές στην ΔΑΝΙΑ…με τα σκίτσα του ΠΡΟΦΗΤΗ).


Πρώτο υποστήριξε ότι εφόσον έχουν δεχθεί επίθεση Τούρκοι πολίτες επί του πλοίου των ακτιβιστών, αυτό σημαίνει ότι δέχεται επίθεση(!) κράτος-μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Άρα άρθρο 5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!. Είπε μάλιστα(και ο πολύς ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ) ότι «είναι η δική μας 9/11!). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!. Το βασικό για να ληφθούν μέτρα είναι ότι να έγινε κάτι το σημαντικό στην περιοχή Β.ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ-ΕΥΡΩΠΗΣ. Κάτι τέτοιες ιδιόμορφες θεωρήσεις ακουστήκαν και από την τουρκική αντιπροσωπεία στο ΝΑΤΟ, αλλά σταδιακά αποσύρθηκαν… Κάποιοι είπαν ότι «είναι σαν τη 9/11 και τότε το ΝΑΤΟ ενεργοποίησε αμυνόμενο της Αμερικανικής επικράτειας , τους μηχανισμούς συλλογικής άμυνας!».(ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΑΕ κλπ). Με πληροφόρησαν ότι κάποιος άλλος παρατρεχάμενος του ΥΠΕΞ είπε ότι «θα πρέπει να εξετάσουμε το θέμα υπό την οπτική γωνία του ΑΡΘΡΟΥ6!»(ναι αλλά αυτό διευρύνει λίγο τα πράγματα προς υπερπόντιες περιοχές που ανήκουν στα κράτη της Συμμαχίας»(‘άρα τι σχέση η κατάσταση ανοικτά της ΓΑΖΑΣ με αυτά που έγιναν στο Τουρκικό πλοίο).ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ και ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΡΑΨΩ.

Δεύτερο υποστήριξε ότι Τουρκικά πλοία που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ-ΟΗΕ στην περιοχή μαζί με άλλα θα καλύψουν αν χρειαστεί παρόμοιες αποστολές ανθρωπιστικού(!) χαρακτήρα στη ΓΑΖΑ. Δηλαδή τι θα κάνουν; ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ/ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ/ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ/ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ/;Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ , ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ(από κοινού με το ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ. .

Δημοσίευση σχολίου

 
Top