GuidePedia

0
Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ μετά την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ, την οποία παρακολούθησε από την αίθουσα που διεξήχθη στη Νότιο Αφρική. «Από το 1994 έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση μ\' εκείνο το Μουντιάλ» σημείωσε και υποστήριξε: «Έχουμε μισό χρόνο ακόμη για να προετοιμαστούμε. Οι παίκτες μας πρέπει να είναι υγιείς για να τους έχουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς παίκτες. Τίποτα όμως δεν είναι απίθανο»......

Σχολιάζοντας τις ομάδες του ομίλου μας, ο Ρεχάγκελ ανέφερε πως το απόλυτο φαβορί είναι η Αργεντινή. Για την Κορέα σημείωσε πως πως «είναι μία ομάδα στην οποία μπορείς να αντεπεξέλθεις»,«παίζει στην Αφρική και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν». ενώ για τη Νιγηρία υπενθύμισε ότι
Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε: «Η Ελλάδα δεν παίρνει κάθε φορά μέρος στο Μουντιάλ. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα είμαστε μαζί με την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο επίκεντρο όλου του κόσμου».
Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Καραγκούνης χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση, αλλά υπενθύμισε πως «ξέρουμε από δύσκολα» και υποστήριξε πως «είναι ένας όμιλος που έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε». Έκρινε δε ως κρισιμότερο ματς αυτό της πρεμιέρας με την Κορέα, καθώς «αν ξεκινήσεις μια τέτοια διοργάνωση με τρεις βαθμούς θεωρητικά έχεις την ψυχολογία με το μέρος σου».
Ανάλογα υποστήριξε και ο Κώστας Κατσουράνης, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Παράλληλα, πιστεύει ότι αν η Εθνική δείξει το καλό της πρόσωπο μπορεί να πάρει την προκριση. «Θα προτιμούσα να είμασταν στον πρώτο όμιλο, με Ουρουγουάη, Μεξικό και Νότιο Αφρική, αν και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, ειδικά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».
O Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκτίμησε ότι η μάχη για την πρόκριση θα δοθεί με τη Νιγηρία, ενώ ανάλογα υποστήριξε και ο Φάνης Γκέκας, που εμφανίστηκε αισιόδοξος και υποστήριξε ότι με όποιον και αν κληρώνονταν η Ελλάδα, οι παίκτες της Εθνικής θα έπρεπε να είναι το ίδιο προσεκτικοί. Πιο εύκολη κλήρωση δήλωσε ότι θα επιθυμούσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας υποστήριξε ότι δεν είχε κάποια προτίμηση και εξέφρασε την επιθυμία όλων των παικτών να κάνουν κατάθεση ψυχής στην διοργάνωση του Μουντιάλ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top