GuidePedia

0

6-1-2009 Επιστρέφει ο εφιάλτης της τρομοκρατίας
Εντονος προβληματισμός στην ηγεσία της Αστυνομίας για τα χαρακτηριστικά της επίθεσης κατά αστυνομικών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.Η χθεσινή επίθεση εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια σηματοδοτεί περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της τρομοκρατικής δράσης στη χώρα μας.

7-1-2009 Ανασχηματισμός – στοίχημα Καραμανλή
Ριζικές αλλαγές που μεταδίδουν αυτοκριτική για οικονομία, παιδεία και Βατοπέδι. Εκτός κυβέρνησης Γ. Αλογοσκούφης και Μιχ. Λιάπης.Εντονα στοιχεία αυτοκριτικής ιδιαίτερα για τις επιδόσεις στους τομείς της οικονομίας, της ακρίβειας και της παιδείας, και για την υπόθεση του Βατοπεδίου, χαρακτηρίζουν τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης στον οποίον προχώρησε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

15-1-2009 Μονόδρομος η μείωση των ευρωεπιτοκίων
Σε νέα περικοπή κατά 0,50% εκτιμάται ότι θα προχωρήσει η ΕΚΤ τον Μάρτιο, καθώς η κρίση εντείνεται στην Ευρωζώνη.Οι κεντρικοί τραπεζίτες μειώνουν τα επιτόκια σε κάθε γωνιά του πλανήτη και είναι δύσκολο για μία κεντρική τράπεζα να μην ακολουθήσει στα χνάρια τους.....

19-1-2009 Τέλος ο «πόλεμος φυσικού αερίου» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
ΜΟΣΧΑ. Συμβόλαιο για την τιμολόγηση και τη διέλευση φυσικού αερίου διάρκειας δέκα ετών υπέγραψε χθες η Ρωσία και η Ουκρανία, θέτοντας τέρμα στον πολυήμερο «πόλεμο του φυσικού αερίου». Η συμφωνία υπεγράφη στη Μόσχα από τους επικεφαλής της ρωσικής Γκαζπρόμ και της ουκρανικής Ναφτογκάζ.

19-1-2009 Απελευθερώθηκε ο Π. Παναγόπουλος
Στο Δαφνί αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του, ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, λίγο μετά τη 1.30 σήμερα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, ενώ καθόταν σε παγκάκι της Λεωφόρου Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

20-1-2009 Προσδοκία νέας εποχής
Η ιστορική ορκωμοσία του 44ου προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Ουάσιγκτον, είχε βαθιά και μαζική απήχηση στην αμερικανική κοινωνία που παρακολούθησε χθες με συγκίνηση τον γιο ενός Κενυάτη φοιτητή και μιας Αμερικανίδας από το Κάνσας να ανεβαίνει στο ύπατο αξίωμα.

22-1-2009 «Τι καταφέραμε;» αναρωτιούνται οι Ισραηλινοί
Τα σπαρμένα με πατάτες και σιτάρι χωράφια του κιμπούτς Νιρ Οζ συνορεύουν με τη Λωρίδα της Γάζας. Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό το πόσο κοντά υψώνονται οι πολυκατοικίες, οι δεξαμενές ύδρευσης και οι μιναρέδες του παλαιστινιακού χωριού Αμπασάν.

22-1-2009 Κύμα 30 συλλήψεων για Εργκένεκον
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Τουρκία «εκκαθαριστική επιχείρηση» με πυρήνα την παρακρατική οργάνωση Εργκένεκον. Σε νέο γύρο συλλήψεων εθνικής κλίμακας περίπου 30 άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
30-1-2009 Οι αγρότες αποχωρούν εν μέσω έντονων διαφωνιών
Το ένα μετά το άλλο σταματούν τα αγροτικά μπλόκα που για 12 ημέρες είχαν στηθεί σε πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου. Η σταδιακή αποχώρηση σημαδεύτηκε από έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των αγροτών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top