GuidePedia

0
Πώς αντέδρασε η Ντόρα Μπακογιάννη στο αποτέλεσμα
H βάση εξέλεξε νέο αρχηγό, η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή, δήλωσε από την πλευρά της η κ. Ντ. Μπακογιάννη, αναγνωρίζοντας την ήττα της.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε τους νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στη διαδικασία και είπε ότι ήδη επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και τον συνεχάρη για την εκλογή του όπως και με τον κ. Ψωμιάδη για τον αγώνα του.
«Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους καθώς και όλους όσους με στήριξαν σε αυτή τη διαδικασία...... Τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα κομματικά στελέχη, τα στελέχη της Τ.Α, τους συνδικαλιστές, τους οννεδίτες και όλα τα άλλα στελέχη που στάθηκαν δίπλα μου» είπε, σημειώνοντας πως η στήριξή τους τη συγκίνησε και είναι για την ίδια τιμητική.
«Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη Ν.Δ. Η Ν.Δ πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να γίνει σύγχρονο κεντροδεξιό, ισχυρό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες», κατέληξε.
Με καταμετρημένο το 72,68% των εκλογικών κέντρων (μέχρι τις 4:00 το πρωί) ο κ. Σαμαράς λάμβανε ποσοστό 50,18%, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 39,76% και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 10,06%.
Τα εκλογικά τμήματα που είχαν καταμετρηθεί αντιστοιχούν σε 549.000 ψηφοφόρους

Δημοσίευση σχολίου

 
Top