GuidePedia

0

Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την οικογένειά του.
Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη, και τα δύο τους παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο, έφτασαν λίγο μετά τις 12 στο Μουσείο.....
όπου τους περίμεναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Πάνος Λειβαδάς και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, και ξεναγήθηκαν στους χώρους του.
Την ξενάγηση της οικογένειας στο Μουσείο έκανε ο διευθυντής της Α΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων, Αλέξανδρος Μάντης. Διήρκεσε περίπου μία ώρα. Τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, στάθηκαν ιδιαίτερα στην αίθουσα του Παρθενώνα, όπου τα παιδιά του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν για τα τμήματα του αετώματος, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση, κατά την ξενάγηση, δόθηκε στην αίθουσα του Ερέχθειου, όπου εκτίθενται οι πέντε από τις έξι Καρυάτιδες.

Στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Κλαυθμώνος πήγε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα πολλοί υποστηριχτές του ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια μετέβη σε ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι, όπου κάλεσε σε γεύμα τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική εκστρατεία. Εκεί ήταν επίσης, ο Γ. Ραγκούσης, ο Ν. Αθανασάκης, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Π. Γερουλάνος. Η συζήτηση κινήθηκε στα θέματα που άνοιξαν στην προεκλογική περίοδο.

Στιγμές χαλάρωσης είχε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Σε ουζερί στην Καλλιθέα συναντήθηκε με συνεργάτες και φίλους της, ανάμεσά τους και καλλιτέχνες.

Γεύματα σε δημοσιογράφους, συνεργάτες και φίλους παρέθεσαν επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, στο Θησείο, και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο Μοναστηράκι.

Περίπατο στο κέντρο της Αθήνας επέλεξαν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Top