GuidePedia

0
«Σήμερα οι Eλληνίδες και οι Eλληνες παίρνουν απόφαση ευθύνης, αποφασίζουν για την ασφαλή διέξοδο από την κρίση», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε στις 9.30 το πρωί.
«Αποφασίζουν για πολιτικές, που είναι δύσκολες, αλλά εγγυώνται δυναμική επανεκκίνηση στην κούρσα της ανάπτυξης από το 2011 και μετά», πρόσθεσε.
«Επενδύουμε στην ευθυκρισία των Ελλήνων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των πολιτών, Οι λύσεις, οι εξελίξεις, το αύριο του τόπου, το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.....

Καταλήγοντας ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε: «Η νίκη είναι στα χέρια μας, μαζί κεδρίζουμε την ελπίδα».

Γ. Παπανδρέου: Μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα
«Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Και το θέλουμε και το μπορούμε και θα το καταφέρουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος
Πρόσθεσε ακόμη ότι κάθε πολίτης έχει την ισότιμη δύναμη με την ψήφο του να αποφασίσει για ένα καλύτερο αύριο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αλ. Παπαρήγα: Εμπιστευθείτε μας
«Εμπιστευθείτε μας», δήλωσε η Αλ. Παπαρήγα εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα της Νέας Ιωνίας στο οποίο ψήφισε και πρόσθεσε: «Έρχεται θύελλα αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων, που κυρίως θα πλήξουν τις ηλικίες 40 ετών και κάτω»
«Όχι άλλη απογοήτευση, όχι άλλη υπόκλιση στην ψεύτικη λογική του μικρότερου κακού. Η ελπίδα είναι καλή, άλλα όταν πηγαίνει σε λάθος ψήφο τότε μετατρέπεται σε μεγάλη αδυναμία και σε μια αναποτελεσματική άμυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλ. Τσίπρας: Να μιλήσει η ξεχασμένη κοινωνία
Αυτή την ώρα, απευθυνόμαστε κυρίως στους απογοητευμένους πολίτες από τα δυο κόμματα εξουσίας, ανεξάρτητα από τι ψήφιζαν μέχρι προχθές και τους καλούμε να κάνουν την υπέρβαση με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος
Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ «όχι μόνο γιατί έχει ανάγκη η πολιτική μας ζωή και η κοινωνία από τη δική μας φωνή, αλλά γιατί η επιλογή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή για να τιμωρήσουν όλους όσοι διέψευσαν τις ελπίδες τους».

«Τούτη την ώρα μιλάει η ξεχασμένη κοινωνία, όλοι όσοι το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν δική τους φωνή», πρόσθεσε.

Γ. Καρατζαφέρης: Καιρός να συνταξιοδοτηθούν Καραμανλής-Παπανδρέου
«Ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπανδρέου είναι δύο καλά παιδιά δύο καλών οικογενειών που κυβέρνησαν συνεχώς την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια και την Ελλάδα στην πτώχευση, στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και του Αιγαίου στην Τουρκία», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και κάλεσε το λαό «να τους συνταξιοδοτήσει».
«Είναι καιρός ο ελληνικός λαός να τους συνταξιδοτήσει, αλλιώς η ψήφος μας θα είναι μηδέν εις το πηλίκιον ή στο δίκοχο, όπως είπε ο Γιώργος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ν. Χρυσόγελος: Ψήφος για την είσοδο στη Βουλή
«Υπάρχει ένα μεγάλο κλίμα συμπάθειας στην κοινωνία και για να γίνει η συμπάθεια μήνυμα πολιτικής αλλαγής, πρέπει οι Οικολόγοι Πράσινοι να μπουν στη Βουλή», δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισε

Δημοσίευση σχολίου

 
Top