GuidePedia

0
Στο μεταξύ, τις προτεραιότητές του και τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, περιέγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» κάνοντας, μεταξύ άλλων, λόγο για μικρό υπουργικό σχήμα και αξιοποίηση εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων.
Σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας και όχι η μοίρα του Καραμανλή ή του Παπανδρέου», προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει «να εκφυλιστεί η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση σε κοκορομαχία», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό σε μια «ουσιαστική διαδικασία προεκλογικού τηλεοπτικού διαλόγου», κάτι που αποδέχτηκε ήδη ο Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τον Κώστα Σημίτη, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «συμβιβάστηκε και συγκάλυψε τα φαινόμενα διαφθοράς στην κυβέρνηση και στο στενό περιβάλλον του». Πάντως μια αναφορά του -«θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο αναστροφής ή βελτίωσης των συμφωνιών που έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ.»-, αναφερόμενος στην Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και τα λιμάνια, έχει δημιουργήσει προβληματισμό ακόμη και στο εσωτερικό του Κινήματος, καθώς ειδικά από την πώληση της Ολυμπιακής οι Ελληνες πολίτες γλίτωσαν ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top