GuidePedia

0
Σε πανστρατιά για την υπερψήφιση του ΚΚΕ, προκειμένου να δοθεί "ισχυρό πλήγμα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ", κάλεσε η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
"Τη στάση της αποχής η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν ακάθεκτοι" δήλωσε η Αλ. Παπαρήγα, καλώντας τους πολίτες που επέλεξαν να μην ψηφίσουν στις ευρωεκλογές να στραφούν προς το ΚΚΕ.
Η κ. Παπαρήγα επιχείρησε να διευρύνει το ακροατήριο του ΚΚΕ, με παράλληλες επιθέσεις προς όλους του άλλους.
"Μετά τις εκλογές έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, για αυτό και περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ" τόνισε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε:
"Καλούμε σε υπερψήφιση του ΚΚΕ όλο τον λαϊκό κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που η ηγεσία του πρόδωσε τα όνειρα χιλιάδων και χιλιάδων και εδώ και χρόνια πορεύεται στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας. Μαζί τους καλούμε και τους απλούς εργαζόμενους που πίστεψαν στη ΝΔ και τώρα βλέπουν ότι τους εξαπάτησε".....
Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι 100% αφερέγγυος, αφού αποδείχθηκε δύναμη που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε στρατηγικά ούτε πρακτικά τη δικομματική εναλλαγή.
Για τον ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους επεσήμανε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν ψήφους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, αυτό δεν συνιστά χτύπημα της στρατηγικής τους.
Για το ΛΑΟΣ πρόσθεσε ότι "ο ρόλος του είναι ειδικός και επικίνδυνος, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, στην εξυπηρέτηση του εκμαυλισμού των λαϊκών στρωμάτων". "Εμείς -πρόσθεσε- θα τον ξεσκεπάζουμε γιατί συνδυάζει το σύνθημα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και με έναν απίστευτο αμοραλισμό. Εμείς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το δηλητήριο του εθνικισμού και του ρατσισμού, που διαδίδει το ΛΑΟΣ προς όφελος του συστήματος".
Αναφορικά με την υπόθεση της Siemens και την απόφαση του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου να μην εκδοθεί ο κ. Χριστοφοράκος, τη χαρακτήρισε "συγκάλυψη εκατό τα εκατό", προσθέτοντας ότι "επειδή και τα δύο κόμματα είναι βουτηγμένα στην ιστορία, κάπου τα βρήκαν παρασκηνιακά, ίσως και μέσω της γερμανικής δικαιοσύνης".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top