GuidePedia

0
Την αποτυχία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να διερευνήσει υποθέσεις που απασχόλησαν το δημόσιο βίο, όπως των υποκλοπών και της απαγωγής Πακιστανών, παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιχειρώντας να διαλύσει τις υπόνοιες, ότι η μη διαλεύκανσή τους εξυπηρετούσε πολιτικές σκοπιμότητες. Όσον αφορά στην οικονομία, επιχείρησε με αμφίσημες δηλώσεις να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το -προεξοφλημένο- νέο πακέτο μέτρων και υποστήριξε ότι κυβερνητική πολιτική αποτελεί μονόδρομο.
"Προφανώς, όταν μια υπόθεση πηγαίνει στο αρχείο, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν περαιτέρω διερεύνησή της. Δηλαδή, είναι άνευ αντικειμένου η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης", είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερωτήσεις για το έργο του νέου διοικητή της ΕΥΠ, την περίοδο που εκτελούσε τα καθήκοντα προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών......
Απαντώντας σε ερώτηση για το νέο πακέτο οικονομικών μέτρων, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διάβασε ολόκληρο το επίμαχο εδάφιο από τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, στη Μαδρίτη, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε προανήγγειλε μέτρα. Μεταξύ άλλων, ο Κ. Καραμανλής είχε δηλώσει: "Δεν διστάσαμε να λάβουμε μέτρα, όποτε χρειάστηκε. Εάν χρειαστεί, θα το ξανακάνουμε. Αλλά, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο στόχος και η πραγματική πολιτική κατεύθυνση δεν είναι εισπρακτικά μέτρα. Είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές".
Ερωτηθείς εάν μπορεί να διαβεβαιώσει κατηγορηματικά τους πολίτες ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα εισπρακτικά μέτρα, απάντησε: "μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ισχύουν στο ακέραιο όσα είπε ο Πρωθυπουργός, μόλις χθες".
Σχολιάζοντας τους άξονες που παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για γενικότητες και ισχυρίστηκε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι η μοναδική που μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top