GuidePedia

0

Η Ρωσία προειδοποιεί το Ισραήλ να μην στοχοποιήσει τις ειρηνικές πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τόσο το Ισραήλ ως οντότητα όσο και οι οργανώσεις Hamas και Hezbollah ανήκουν στην σφαίρα των τρομοκρατικών οργανώσεων, παράνοια κυριαρχεί και η ειρήνη είναι άγνωστη λέξη.
Είναι παράδοξο από τότε που δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ στις 14 Μαίου 1948 δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα χωρίς πόλεμο… οπότε ναι αιτία για την σύγκρουση στην Μέση Ανατολή είναι το τρομοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ.
Βέβαια πολλοί Ισραηλινοί πολίτες θέλουν ειρήνη αλλά το καθεστώς Netanyahu σήμερα είναι η αιτία του κακού.
Δεν αρέσει στην δυτική προπαγάνδα αλλά η αιτία του κακού σήμερα στην Μέση Ανατολή είναι το Ισραήλ…

Η Ρωσία προειδοποιεί το Ισραήλ να μην στοχοποιήσει τις ειρηνικές πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Εάν το Ισραήλ χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, θα ήταν μια πολύ σοβαρή πρόκληση, σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Lavrov.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Lavrov προειδοποίησε ότι μια ισραηλινή επίθεση στις μη στρατιωτικές πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα συνιστούσε «σοβαρή πρόκληση».
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Λάος, ο Lavrov τόνισε ότι παρά τις αυξανόμενες εντάσεις, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, η οποία παρακολουθεί στενά τις πυρηνικές δραστηριότητες του Ιράν, δεν ανέφερε σημάδια στρατιωτικοποίησης στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
«Προτιμούμε να καθοδηγούμαστε από γεγονότα.
Σχεδόν σε κάθε χώρα, υπάρχουν πολιτικοί και βουλευτές που εκφράζουν θέσεις που δεν αντικατοπτρίζουν την πρακτική στρατηγική ή τις πραγματικές πολιτικές των κυβερνήσεών τους.
Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν», είπε ο Lavrov.
«Εάν πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε σχέδια ή απειλές για επίθεση στις ειρηνικές πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, θα ήταν πράγματι μια πολύ σοβαρή πρόκληση».

Ιράν: Μεγάλες οι στρατηγικές αποτυχίες του Σιωνιστικού καθεστώτος

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Mohammad Bagher Ghalibaf δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές και οι επιχειρήσεις δολοφονίας από το εγκληματικό σιωνιστικό καθεστώς θα επιταχύνουν την κατάρρευση και τον αφανισμό του.
Απευθυνόμενος στη διεθνή διάσκεψη για την 30ή επέτειο του Συντάγματος της Δημοκρατίας του Τατζικιστάν τόνισε την ανάγκη υπογραφής μιας κοινοβουλευτικής συμφωνίας σύγκλισης μεταξύ των χωρών της περιοχής.
Το σιωνιστικό καθεστώς πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις στρατηγικές του αποτυχίες με αεροπορικές επιδρομές και επιχειρήσεις δολοφονίας, προσθέτοντας ότι οι φρικαλεότητες του καθεστώτος θα επιταχύνουν μόνο την εξόντωσή του.
Συμφωνώντας με το έθνος και την κυβέρνηση του Λιβάνου μετά το μαρτύριο του πρώην γενικού γραμματέα του μάρτυρα του Κινήματος Αντίστασης της Hezbollah, είπε ότι τα εγκλήματα και οι τρομοκρατικές ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος τον τελευταίο ένα χρόνο αποτελούν σαφές σημάδι της αδυναμίας αυτού του καθεστώτος να αντιμετωπίσει αντιστασιακά παλαιστινιακά και λιβανικά έθνη.
Το Σιωνιστικό καθεστώς πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αναπληρώσει τις στρατηγικές του αποτυχίες με αεροπορικές επιδρομές και επιχειρήσεις δολοφονίας και απλώς εντείνει την ταχύτητα της καταστροφής της μοχθηρής ύπαρξής του.

Συγκλονιστικά στοιχεία δείχνουν το μέγεθος των ισραηλινών θηριωδιών στη Γάζα

Ο ιστότοπος Al-Tariq παρουσίασε μια αναφορά για την κλίμακα του ισραηλινού πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου 2023.
Η έκθεση ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών Παλαιστινίων σε 47.014 και 113.000 τραυματίες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Σιωνιστές εισβολείς έριξαν περισσότερους από 95.000 τόνους βόμβες στη Γάζα, κατά τις οποίες καταστράφηκαν 200.000 οικιστικές μονάδες και περισσότερα από 250.000 δημόσια κτίρια.
Επίσης, 37 νοσοκομεία στη Λωρίδα της Γάζας έχουν υποστεί ζημιές από σιωνιστικές επιθέσεις και έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους και την παροχή υπηρεσιών στον λαό.
Ο πόλεμος στη Γάζα εκτόπισε σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό των 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων που ζουν στη Γάζα.
Πριν από την έναρξη του πολέμου, 60.000 παλαιστίνιες μητέρες ήταν έγκυες και το Υπουργείο Υγείας της Γάζας ανέφερε μόνο 55.000 επιτυχείς τοκετούς.
Σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς, κάθε 10 λεπτά γεννιέται ένα παιδί στη Γάζα, αλλά λόγω υποσιτισμού, έλλειψης εγκαταστάσεων υγιεινής και ασφαλούς πόσιμου νερού, έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει.
Ο σιωνιστικός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο 1.752 στρατιωτών του από τις 7 Οκτωβρίου, 256 από τους οποίους σκοτώθηκαν απευθείας στη Γάζα.
Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης τραυματίστηκαν 14.056 Ισραηλινοί στρατιώτες.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι κατά μέσο όρο 1.000 στρατιώτες τραυματίζονται στον πόλεμο κάθε μήνα.
Το 35% των τραυματιών υπέφερε από ψυχικές ασθένειες και το 37% από σωματικές βλάβες.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top