GuidePedia

0
«Το χρήμα είναι το νευρικό σύστημα του πολέμου…Όλων των πολέμων»…Ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης μας εξηγεί γιατί οι πόλεμοι «παράγουν χρήμα» και πως όσοι κερδίζουν από το θάνατο, επιδιώκουν τη συνέχιση τους. Το ματωμένο χρήμα είναι πολύ. Πολλοί όμως είναι και οι νεκροί. Αυτό δεν ενδιαφέρει τους ελάχιστους που κερδίζουν. Ο κ. Καζάκης μιλά για την πολεμική θύελλα που εξελίσσεται στη γειτονιά μας και τη θέση της Ελλάδας σε αυτή την κρίση.

Η Ελλάδα στην οποία οι χρεοκοπίες έχουν αυξηθεί δραματικά. Οι αριθμοί που αποκαλύπτει ο κ. Καζάκης είναι τρομακτικοί. Στα εθνικά θέματα, βαθύ σκοτάδι. Σε Ελλάδα και Κύπρο. Για την δεύτερη ο κ. Καζάκης λέει: «Οι Κύπριοι έχουν δύο πράγματα να κάνουν πλέον: το ένα είναι να διώξουν τα παιδιά τους και το δεύτερο να λαδώσουν τα όπλα τους». Δεν θα μπορούσε να μην γίνει συζήτηση με τον κ.Καζάκη για τα οικονομικά ζητήματα της Ελλάδας. Είναι σαφέστατος: «Η χώρα έχει μετατραπεί σε Ελ Ντοράντο ξεπλύματος χρήματος»

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top