GuidePedia

0

Εντέλει δεν είναι μόνο η Λόκχιντ Μάρτιν που απεργάζεται τεχνάσματα για την συνέχιση της σφαγής στην Ουκρανία. Μία σφαγή που θα μπορούσε να έχει τερματιστεί από τον Μάρτιο του 2022, αλλά τότε δεν θα γινόταν το απίστευτο ταμείο δισεκατομμυρίων από διάφορους επιτήδειους, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και «βαμπίρ», καθώς πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα.

Προνομιακή θέση σε αυτόν τον πλούτο που παράγεται από την αιματοχυσία, έχουν και κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές. Ο Robin Brooks του IIF μάλιστα είχε καρφώσει τον Μητσοτάκη, λέγοντας ότι έβαλε βέτο σε οποιαδήποτε κύρωση που θα επηρέαζε τους εφοπλιστές, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει όλες τις κυρώσεις που διέλυσαν την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες παραγωγούς. Οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να πουλήσουν ούτε ροδάκινο στην Ρωσία.

Ακολουθώντας λοιπόν το χρήμα, διαπιστώνουμε ότι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν ξοδέψει περίπου 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε δεκάδες νέας κατασκευής πλοία υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από το 2021. Πριν δηλαδή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία!

Τι γνώριζαν άραγε;

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η επένδυση θα πάει στράφι εάν υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία και αρθούν οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Ίσως αυτό εξηγεί την παρανοϊκή στάση του Ζελένσκι, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να ζητάει πυρηνικά για να βομβαρδίσει την Μόσχα…

Είναι βέβαιο ότι κάποιοι του φωνάζουν «βάστα Ζελένσκι», για να μην πάνε στράφι τόσα δις…

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top