GuidePedia

0


Είκοσι χρόνια ευρώ…Όπως λέει ο κ.Όθωνας Κουμαρέλλας, μιλώντας στο miltaire channel «είναι πάρα πολλά για να μην έχουμε καταλάβει τι συνέβη έκτοτε και να αρνούμαστε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας». Είχε επισημάνει με άρθρα του από το 2018 ακόμη, το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ στη μεθοδευμένη χρεοκοπία της χώρας το 2009-10.

Μια όπως υποστηρίζει μεθοδευμένη χρεοκοπία, η οποία μας ταλανίζει έκτοτε χωρίς να φαίνεται η παραμικρή δυνατότητα εξόδου. Αυτό που διαφαίνεται καθαρά είναι μόνον μια νέα δραματική επιδείνωση της «κρίσης» μετά τις ευρωεκλογές κι αφού οι Ευρωπαίοι «εταίροι» θα έχουν ξεκαθαρίσει (αν το έχουν) το περιβάλλον και το ελληνικό «success story» της δήθεν εξόδου από τα μνημόνια, δεν θα μπορεί να κρύβει πλέον την τραγική πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπως διαμορφώθηκε και μεθοδεύτηκε με ευθύνη τόσο της εγχώριας ελίτ, όσο και των ίδιων των Ευρωπαίων επικυρίαρχων».

Ο κ.Όθωνας Κουμαρέλλας σε μία συνέντευξη που πολλοί θα σπεύσουν να την χαρακτηρίσουν «αιρετική». Ωστόσο θα πρέπει να βρουν σοβαρά επιχειρήματα για να απαντήσουν σε όσα λέει ο κ.Κουμαρέλλας. Ο Όθωνας Κουμαρέλλας είναι αρχιτέκτονας μηχανικός. Πέραν της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κοινωνικά ζητήματα στη χώρα μας, την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Έχει συγγράψει δύο βιβλία σχετικά με την κρίση που έπληξε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κι αρθρογραφεί τακτικά για τα σχετικά ζητήματα. Είναι εμπνευστής και διαχειριστής της ιστοσελίδας «Αιρετικές Ιδέες».


πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top