GuidePedia

0

Οι Κούρδοι ετοιμάζουν μαζική χρήση drone-αυτοκτονίας και FPV κατά των τουρκικών θέσεων.

Αντιγράφοντας την μέθοδο επιθέσεων στον ουκρανικό πόλεμο, τόσο από Ρώσους , όσο και από Ουκρανούς, οι Κούρδοι χρησιμοποιούν πλέον drone-kamikazi κατά των τουρκικών δυνάμεων, που δεν ξέρουν πλέον πως να φυλαχθούν.

Τα άμεσα αποτελέσματα είναι η πρόκληση θυμάτων ( νεκροί-τραυματίες) και η κατακόρυφη πτώση του ηθικού των τουρκικών δυνάμεων.

Μετά από πέντε επιθετικές ενέργειες εναντίον τουρκικών βάσεων στο Γκίρε στο βόρειο Ιράκ, προχθές είχαμε μια σφοδρή έκρηξη poy σημειώθηκε σε τουρκικό οχυρό το βράδυ της Τετάρτης.

Το YPG επιτέθηκε με «ειδική τεχνολογία», δηλαδή drone-kamikazi κατά των τουρκικών δυνάμεων.

Μόνο την Τρίτη και την Τετάρτη έγιναν έξι παρόμοιες ενέργειες κατά τουρκικών θέσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Οι κουρδικές Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας, ανακοίνωσαν ότι το βράδυ της Τετάρτης στις 22:20, όπως δείχνουν τα πλάνα, σημειώθηκε σφοδρή έκρηξη σε τουρκική οχύρωση στο Γκίρε.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ο τουρκικός στρατός προσπαθεί να επανακαταλάβει την περιοχή του Ζαπ στο Βόρειο Ιράκ με τη βοήθεια των Κούρδων του Ιράκ. Ωστόσο, το YPG και το YJA Star προβάλλουν λυσσαλέα αντίσταση και αναγκάζουν επανειλημμένα τους εισβολείς σε άμυνα.

Οι Κούρδοι ετοιμάζουν μαζική χρήση drone-αυτοκτονίας και FPV κατά των τουρκικών θέσεων που είναι πιθανό να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις τουρκικές απώλειες.

Η ουσία είναι ότι η επιχείρηση των Τούρκων στο Ιράκ πάει από το κακό στο χειρότερο και οι επιπτώσεις της αποκρύβονται συστηματικά από τον τουρκικό λαό, ενώ τα βίντεο αποδεικνύουν την σφαγή των τουρκικών δυνάμεων και την διάλυση των νεο-Οθωμανικών ονείρων της Άγκυρας.
Οι Κούρδοι ετοιμάζουν κράτος, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα λόγω διεθνών πιέσεων πλέον, και η Άγκυρα το γνωρίζει καλά αυτό, και παίρνει και θα πάρει τα μέτρα της εντός Συρίας και Ιράκ

Αρκετοί ειδικοί αναφέρουν ότι έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή καθώς η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει εδώ και χρόνια καμία απογραφή κατοίκων στην τουρκική επικράτεια.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και παλαιότερα αμερικανικό ινστιτούτο που δείχνει ότι όλα τα βήματα πλέον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στην διάσπαση του σημερινού τουρκικού κράτους και την ανακήρυξη κουρδικού, όσο και αν αυτό φαντάζει σε πολλούς απίθανο ή ουτοπικό.

Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί, ενώ την “βόμβα” στα θεμέλια του τουρκικού κράτους, βάζει εθνολογικός χάρτης των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας, αφού δείχνει ότι δεν υπάρχει εθνική ομοιογένεια στην χώρα, εμφανίζοντας τους Τούρκους ως μειοψηφία και τους Κούρδους ως πολυπληθέστερη δύναμη στην χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι σχέδιο ‘κράτος του Κουρδιστάν” θα συμπεριλάβει και την τουρκική περιοχή του Ντιγιαρμπακίρ, που θα ενωθεί με τις κουρδικές περιοχές του βόρειου Ιράκ και της Συρίας, οδηγώντας στην ίδρυση ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους που θα είχε πρόσβαση στη θάλασσα, τεράστιους πόρους πετρελαίου και έναν αδιαμφισβήτητο προσανατολισμό υπέρ της δύσης.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top