GuidePedia

0

Ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, Sohail Shaheen, αποκάλυψε ότι οι δυνάμεις του ISIS βρίσκονται υπό τον έλεγχο ξένων υπηρεσιών πληροφοριών

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα (22/3/2024) με όχημα το ISIS αλλά όλο και περισσότερα στοιχεία επιβεβαιώνουν τους στενούς δεσμούς μεταξύ των τρομοκρατών του Crocus City Hall και των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, Sohail Shaheen, αποκάλυψε ότι οι δυνάμεις του ISIS, που επιχειρούσαν στο Αφγανιστάν και δρουν τώρα εκτός χώρας, βρίσκονται υπό τον έλεγχο ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.
Ο αξιωματούχος σημείωσε επίσης ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν να καλύψουν τους πραγματικούς ενόχους της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα με τις δηλώσεις τους για εμπλοκή μαχητών του ISIS.

Υπό τον έλεγχο ξένων μυστικών υπηρεσιών το ISIS

«Το Ισλαμικό Εμιράτο καταδίκασε έντονα την τραγική επίθεση στο Crocus.
Εξαλείψαμε την απειλή του ISIS στο Αφγανιστάν μετά το τέλος της κατοχής, ενώ η παρουσία τους παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας των ξένων δυνάμεων στο ανατολικό και βόρειο Αφγανιστάν.
Τα κέντρα του ISIS βρίσκονται πλέον εκτός Αφγανιστάν και τελούν υπό τον έλεγχο ξένων μυστικών υπηρεσιών.
Η επίθεση στη Μόσχα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά για να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι.
«Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της έρευνας σε αυτό το ευαίσθητο στάδιο», ανέφεραν.
Οι Ταλιμπάν επιβεβαίωσαν ότι η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα είχε ως ιθύνοντα νου τις ξένες υπηρεσίες πληροφoριών.
Υπενθυμίζεται ότι οι Ταλιμπάν έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τις ΗΠΑ πως έχουν άμεσους δεσμούς με το ISIS (Wilayat Khorasan) και ότι χρησιμοποιούν το ISIS για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μετά τους Ταλιμπάν, η Τουρκία επεσήμανε επίσης ότι η τρομοκρατική επίθεση στο Crocus δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.

Το σατανικό σχέδιο για να συγκρουστούν Ρωσία - Τουρκία

Η τρομοκρατική επίθεση κοντά στη Μόσχα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.
«Τέτοιες ενέργειες έχουν πάντα χορηγούς», είπε ο Omer Celik, εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας του Recep Tayyip Erdogan.
Ο Τούρκος αξιωματούχος επεσήμανε τα «λόμπι που θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο», ενώ η Τουρκία συνεργάζεται ενεργά με τη Ρωσία όσον αφορά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Οι τρομοκράτες που κρατούνται στη Μόσχα πέταξαν στη Ρωσία από την Τουρκία, όπου είχε σχεδιαστεί εν μέρει η επίθεση.
Ένας από τους τρομοκράτες πέρασε σχεδόν δύο μήνες στην Τουρκία.
Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Άγκυρα γνώριζε, αλλά το τουρκικό ίχνος δεν είναι τυχαίο.
Αποσκοπεί στην επιδείνωση των διμερών σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top