GuidePedia

0

Η λίστα περιλαμβάνει και άλλα ονόματα Αμερικανών πολιτών.

Σε ουκρανική «λίστα θανάτου» μπήκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον λόγω της συνέντευξης με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

Η λίστα δολοφονιών “Myrotvorets” που πιστεύεται ότι είναι προϊόν του Ουκρανικού Κέντρου για την Αντιμετώπιση της Παραπληροφόρησης φαίνεται ότι πρόσθεσε τον Carlson την Τρίτη λίγο αφότου επιβεβαίωσε ότι εξασφάλισε συνέντευξη με τον Πούτιν.

Η λίστα περιλαμβάνει και άλλα ονόματα Αμερικανών πολιτών και πολιτών χωρών του ΝΑΤΟ και γενικότερα περιλαμβάνει όσους δεν «ασπάζονται» το ΝΑΤΟϊκό αφήγημα για την ρώσοουκρανική σύγκρουση.

«Όπως αποδεικνύεται, ο κρυφός ιστότοπος της «λίστας δολοφονίας» είναι προϊόν του καθεστώτος της Ουκρανίας, ουσιαστικά χρηματοδοτείται από τη CIA (μεταξύ άλλων) και φιλοξενείται από το ΝΑΤΟ», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μίλερ του MintPress News τον περασμένο Μάιο και προσέθεσε:

«Το αδιανόητο είναι ότι περιλαμβάνονται πολλοί Αμερικανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πρώην στρατιωτικών και υπαλλήλων πληροφοριών, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός πολιτών χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι το ΝΑΤΟ έχει φιλοξενήσει τον ιστότοπο (και μια συλλογή από συνδεδεμένες ιστοσελίδες) στους διακομιστές του στις Βρυξέλλες».


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top